Samtidig: Falsk pirat arrestert etter å ha truet med kniv

VENDER TILBAKE: Johnny Depp i «Pirates of the Caribbean». Foto:The Walt Disney Company Nordic,

Johnny Depp fløyet hjem etter skade under «Pirates»-innspilling

Splitte mine bramseil! Johnny Depp (51) skadet hånden i forbindelse med opptak til «Pirates of the Caribbean».

Artikkelen er over fem år gammel

Hollywood-kjekkasen Johnny Depp er igjen i gang med filminnspilling som Captain Jack Sparrow, denne gang i regi av nordmennene Espen Sandberg og Joachim Rønning.

FLØYET HJEM: Johnny Depp ble fraktet hjem til USA i privatjet etter ulykken. Foto:Mark Ralston,Afp

Opptakene, som begynte for rundt en måned siden, finner sted i Australia.
Ifølge lokalavisen Gold Coast Bulletin har Depp nå blitt fløyet tilbake til Hollywood i privatfly for å operere i hånden. Skaden skal ikke ha skjedd under innspilling, og det er uklart hvor alvorlig skaden er.

Med godt humør

Depp er avbildet i flere australske medier på flyplassen i Brisbane, hvor det later til at humøret fortsatt er på topp hos 51-åringen.

Det er ifølge Gold Coast Bulletin ventet at Depp vender tilbake til Gullkysten i Australia om to uker for å forsette innspillingen.

Filmen, som har fått navnet «Dead Men Tell No Tales», har planlagt premiere 7. juli 2017. En talsperson for filmen sier til avisen at Captain Jack Sparrows skade ikke påvirker premieredatoen.

Falsk pirat entret settet

Samtidig kommer det enda en nyhet om drama under innspillingen av filmen.

En mann utkledd som en pirat ble arrestert etter å angivelig ha truet sikkerhetsvakter med kniv på settet. Ifølge Daily Mail var han på rømmen et døgn før han ble arrestert – i samme piratkostyme og med papegøye på skulderen.

Han ble arrestert i Palm Beach i Queensland onsdag morgen australsk tid og avhørt. Ifølge 9 News i Brisbane har mannen blitt siktet for å ha gått bevæpnet.

9 News i Brisbane har også snakket med den falske piratens kjæreste. Hun beskriver sin 22-årige venn, som hun traff via sjekketjenesten Tinder, som en «fredselskende hippie». Hun forklarer at kjæresten forsøkte å entre filmsettet fordi han hadde hørt at det var ledige jobber som pirat-statister.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder