GÅR FRA HVERANDRE: Eddie Murphy (46) og Tracey Edmonds (40). Foto: Reuters

Eddie skilles to uker etter bryllupet

(VG Nett) Snakk om kortvarig lykke. Eddie Murphy (46) og Tracey Edmonds (40) går fra hverandre bare to uker etter at de ble gift.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Paret kunngjør bruddet i en felles pressemelding til bladet People.

Planen var at vielsen som fant sted på den franske øya BoraBora første nyttårsdag, skulle befestes med en gyldig seremoni i Los Angeles. Det blir det nå ikke noe av.

«Etter nøye overveielse og diskusjon har vi sammen kommet fram til at det ikke vil være nødvendig med en borgerlig seremoni, siden vi ikke vil fortsette forholdet», skriver Eddie og Tracey.

Bare venner

Hollywood-veteranen Eddie og Tracey - som er filmprodusent - skriver at de vil bevare vennskapet.

«Den symbolske seremonien på BoraBora representerte den dype kjærligheten, vennskapet og respekten vi har for hverandre på et spirituelt plan. Men vi har bestemt oss for å fortsette som venner», skriver de to.

Tung start

Årsaken til at paret har kommet på andre tanker, er ikke kjent. Amerikanske medier har meldt at bryllupsreisen ikke ble av det romantiske slaget, men at Eddie og hans nybakte kone skal ha kranglet høylytt i full offentlighet.

Nyskilt

For Tracey har det gått slag i slag det siste året. Hun ble skilt for bare et halvt år siden fra musiker Kenneth «Babyface» Edmonds (49), som hun har to barn med.

Eddie ble i 2006 skilt fra kona Nicole Murphy, som han har fem barn sammen med. Han hadde deretter en kort affære med Spice Girls-stjernen Mel B - noe som resulterte i enda et barn i fjor. Murphy nektet først for at barnet var hans, men farskapet ble påvist gjennom DNA-test.

Hvit brud

Siden bryllupsseremonien til Eddie og Tracey ble arrangert i et annet land, krever amerikansk lov at paret må smis i hjemlandet for at ekteskapet skal være gyldig. BoraBora-vielsen var likevel av det storslåtte slaget, med Tracey som hvit brud og Eddie i mørk dress.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder