I CANADA: Ifølge Aftenbladet befinner Kristoffer Joner seg nå i Canada for å spille en rolle i Leonardo DiCaprios neste film. Derfor må han si nei til en ny film som Doktor Proktor hjemme i Norge. FOTO: ROGER NEUMANN/VG

I CANADA: Ifølge Aftenbladet befinner Kristoffer Joner seg nå i Canada for å spille en rolle i Leonardo DiCaprios neste film. Derfor må han si nei til en ny film som Doktor Proktor hjemme i Norge. FOTO: ROGER NEUMANN/VG Foto:Roger Neumann,VG

Kristoffer Joner: Dropper Proktor for DiCaprio

Blir ikke med i den andre Doktor Proktor-filmen

Kristoffer Joner har takket nei til å spille i oppfølgeren av publikumssuksessen «Doktor Proktors Prompepulver». Årsak: Leonardo DiCaprio.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Iallfall om vi skal tro Aftenbladet, som siterer sikre, men anonyme opplysninger om at Joner har satt seg på flyet til Canada for et flere måneder langt opphold i landet og kobler dette med innspilling av scener til hevndramaet «The Revenant», der DiCaprio spiller en nybygger som drar vestover for å søke lykken tidlig på 1800-tallet.

Filmen regisseres av , som blant annet står bak storfilmen «Babel».

Hverken Kristoffer Joner eller apparatet rundt han har vært tilgjengelig for å kommentere opplysningene, men til Aftenbladet bekrefter Synnøve Hørsdal, produsent i filmselskapet Maipo, at tidsplanen til den neste Doktor Proktor-filmen ikke passet inn i Joners egen timeplan.

– Jeg kan bekrefte at Kristoffer Joners tidsplan ikke gikk i hop med andre prosjekter han har. Dermed måtte han droppe rollen som den rare professoren i filmen om «Doktor Proktor og tidsbadekaret», sier Hørsdal til Aftenbladet.

I stedet blir det nå Gard B. Eidsvold som får rollen som den eksentriske doktoren.

«Doktor Proktors Prompepulver» er en av årets mest sette norske filmer på norske kinoer og er basert på barnebøkene til Jo Nesbø.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder