I TRØBBEL FINANSIELT: Johnny Depp, her på premiere for «Pirates of The Caribbean – Dead Men Tell No Tales» Foto: Jordan Strauss AP

Johnny Depp saksøker advokater

Skuespilleren mener advokatfirmaet som representerte ham i
flere år konspirerte med hans økonomiske rådgivere og loppet ham for penger.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Johnny Depp krever 30 millioner dollar, rundt 239 millioner kroner, av sin tidligere advokater i firmaet Bloom, Hergott Diemer Rosenthal LaViolette Feldman Schenkman & Goodman LLP.

I søksmålet skriver Depp at advokatfirmaet tok betaling uten at det forelå noen kontrakt på det. Nå vil han altså ha pengene tilbake.

Les også: Johnny Depp vil bygge underjordiske tunneler for mer privatlivet

Depp hevder ifølge søksmålet at advokatfirmaet lot hans egne økonomiske rådgivere, TMG, «rane» ham for penger. Depp mener advokatfirmaet sto i ledtog med TMG, som han også har saksøkt.

– De saksøkte og TMG jobbet som reven som vokter hønsegården, og avslørte aldri overfor Depp om at det kreves kontrakter for de store salærer som TMG betalte til seg selv og de saksøkte fra Depps penger, noe som er i strid med loven i California, heter det i ett av punktene i søksmålet ifølge Hollywood Reporter.

TMG hevder på sin side at Depp var meget klar over tilstanden på sine egne finanser, mens skuespilleren hevder han bare ble vist siden han skulle signere på. TMG har tidligere uttalt at Depp kun har seg selv å takke for det store økonomiske uføret han har havnet i.

Depps søksmål inneholder seks punkter, som går på blant annet brudd på ansvaret som formuesbestyrer og ugrunnet berikelse.

Advokaten som representerer advokatfirmaet, Kurt Peterson, har sendt en uttalelse til Hollywood Reporter hvor han uttrykker at firmaet er «ekstremt skuffet» over søksmålet. TMG har ikke kommentert søksmålet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder