EKTEFOLK: Tom Cruise og Nicole Kidman var gift i elleve år. Her fra 1999. Foto: AP.

Kidman avslører: Depresjon etter Cruise-bruddet

(VG Nett) Nicole Kidman (45) slet med depresjoner etter bruddet med Tom Cruise og år med barnløshet.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Paret giftet seg i 1990, men gikk fra hverandre i 2001. Nå snakker filmstjernen ut om problemene i etterkant av forholdet i et intervju med Who Magazine.

- Jeg giftet meg veldig fort og veldig ung. Men jeg angrer ikke på det, fordi det skaffet meg Bella og Connor, og jeg hadde et fantastisk ekteskap en lang stund. Når det ikke ble oss, måtte jeg virkelig grave dypt og finne veien gjennom en depresjon.
Jeg angrer ingenting, det var en del av å vokse opp, sier hun.

Hun forteller videre at depresjonen hadde sine røtter i årene da hun prøvde å få sine egne barn. Bella og Connor, som hun har med Tom Cruise, er adoptert.

Les også: Kidman Grace Kelly-aktuell

LYKKELIG: Nicole Kidman er nå gift med Keith Urban, som hun også har en biologisk datter med. Foto: AP.

Etter at hun ble sammen med Keith Urban i 2005, har hun fått en biologisk datter, Sunday Rose (4).

- Jeg tenkte så mye gjennom at det ikke ville skje meg, og å prøve å forstå det. Når det skjedde var det fantastisk. Jeg hadde prøvd, og feilet, feilet og feilet. Ikke for å bli for detaljert, men jeg ble gravid utenfor livmoren og aborterte. Og jeg har gjort alt mulig man kan gjøre for å bli gravid, sier Kidman.

- Enhver kvinne som har disse vært gjennom disse opp- og nedturene kjenner depresjonen som kommer med dem. Oddsen for at jeg skulle få Sunday var så høy. Det er mitt livs mirakel, sier hun.

I intervjuet avviser også Kidman at Tom Cruise-eksen Katie Holmes tok kontakt med henne etter bruddet, slik US Weekly rapporterte.

- Jeg snakket aldri med henne. Jeg ønsker dem alt hell og lykke, men jeg var aldri involvert i det, sier Kidman.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder