NY FILM PÅ VEI: En ny film om de fantastiske fire er på vei. Bilde fra «Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer». Foto: Fox Film

Ny «Fantastic Four»-film på vei

(VG Nett) En ny film basert på Marvel-tegneserien er på trappene. Men den skal ikke produseres av Disney, som kjøpte opp Marvel Entertainment i går.

Artikkelen er over ti år gammel

Fantastic Four

Den foreløpig siste filmen om De Fantastiske Fire, «Fantastic Four Rise of the Silver Surfer», med blant andre Jessica Alba på rollelisten fra 2007, fikk hard medfart av VGs anmelder.

Det har ikke stoppet selskapet Fox fra planleggingen av nok en film om de fire superheltene, som tilhører Marvel-universet. Marvel ble kjøpt opp av Disney i går, men Fox har fortsatt rettighetene til Fantastic Four så lenge de fortsetter å lage filmer om dem, ifølge bransjebladet Variety.

VGDebatt:«Tror ikke Disney er så dumme at de gjør marvelfilmene barnevennlige.»

Michael Green, som blant annet produserte superheltserien Heroes, skal skrive manuset, og filmen produseres av Akiva Goldsman, som blant annet har produsert Will Smith-filmene Hancock og I am Legend. Goldsman holder for tiden også på med et par andre tegneserieadapsjoner, «Jonah Hex» og «The Losers».
Det er foreløpig ikke kjent om Jessica Alba, Chris Evans og Michael Chiklis kommer til å gjenta rollene de gjorde i den forrige Fantastic Four-filmen. Regissør for filmen er heller ikke kjent, Tim Story satt i regissørstolen på de to foregående filmene, ingen av dem noen store publikumssuksesser.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder