Bruce Willis med ung film-date

(VG Nett) Bruce Willis (49) poserte på premierefesten med armen rundt tenåringsstjernen Lindsay Lohan (18).

ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

I SKUDDET: Bruce Willis (49) og Lindsay Lohan (18) på gårsdagens premierefest i New York. Foto: Reuters

Det til tross for at Bruce spiller hovedrollen i filmen, og Lindsay ikke en gang står på rollelisten. Men tenåringsidolet, kjent både som filmskuespiller og popstjerne, er godt spaltestoff.

Poserte sammen
Da Bruce, som fyller 50 år 19. mars, slang armen rundt livet på unge Lindsay, ble motivet raskt fanget opp av kameralinsene. Bruce og Lindsay visste godt at de ble foreviget.

Det er uvisst hvor de to stjernene kjenner hverandre fra, men det er lite sannsynlig at poseringen betyr mer enn god PR for filmaktuelle Bruce. 49-åringen har for øvrig blikk for unge skjønnheter.

Ung kjæreste?

De siste månedene har amerikanske medier spekulert i romanse mellom trebransfaren Bruce og den svensk-iranske TV-stjernen Nadia Bjorlin (24) - kjent fra såpeserien «I gode og onde dager».

Hverken Bruce, som tidligere var gift med Hollywood-stjernen Demi More (41), eller Nadia har kommentert ryktene. Nadia var heller ikke til stede under gårsdagens premierefest.

Action-thrilleren «Hostage», hvor Bruce spiller politimann i et gisseldrama rundt en barnefamilie, har norgespremiere i juni. SE BILDER FRA FILMEN HER!

Les også: Lindsay slår tilbake

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder