Johnny Depps datter (7) «er bedre»

(VG Nett) Etter at det i går ble kjent at Johnny Depps datter er alvorlig syk, har filmstjernen valgt å kommentere saken.

Artikkelen er over 13 år gammel

SAMBOERE I NI ÅR: Johnny Depp og Vanessa Paradis er foreldre til to. Foto: AP

VG Nett refererte i går britiske aviser som kunne opplyse at filmstjernen (43) våker natt og dag over sin syv år gamle datter Lily-Rose på et sykehus i England.

Amerikanske Depp, som holder på med filminnspilling i England, fikk datteren innlagt for ni dager siden. Særlig natt til å går skal det ha stått dårlig til med den lille jenta.

- Mye bedre

Inntil i går har filmstjernen holdt familiens tøffe tid skjult for offentligheten,, men etter at en sykehuskilde lekket informasjon, valgte han i går kveld å kommentere datterens sykdom via sin agent.

«Vi er glade for å kunne melde at Johnny Depps datter har det mye bedre nå», sier agenten Robin Baum i en pressemelding ifølge bladet People.

Hemmelig sykdom

I går skrev aviser at syvåringen er alvorlig syk og at de vet hva som feiler henne. An hensyn til Depp og familien ville ikke avisene si hva Lily-Rose lider av eller ved hvilket sykehus hun er innlagt.

«Familien setter stor pris på respekt og forståelse for privatlivets fred», lyder det videre i pressemeldingen fra Depps agetn.

Filmpause

Filmselskapet DreamWorks, som produserer «Sweeney Todd», sier til bladet at de har tatt pause i innspillingen for at Depp skal få den tiden han trenger til å kunne ta seg av datteren.

«Vi har tilrettelagt timeplanen for å kunne etterkomme Depps behov. Vi har fått høre at det går bedre med Lili-Rose. Alle her i filmselskapet føler med Depp og familien, men er ved godt mot», heter det i en kunngjøring.

Fortvilet

Sykehuskilden forklarte i britiske aviser i går at Depp er fra seg av bekymring og sliter med å holde motet oppe.

- Han befinner seg på en følelsesmessig berg- og dalbane og unner ikke noen å oppleve det samme. Johnny er en hengiven far, og nå viker han ikke fra datterens side.

Depp og samboeren gjennom ni år, franske Vanessa Paradis (34), har i tillegg sønnen Jack (4).

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder