EKSPAR: Michael Douglas og ekskona, Diandra Douglas, på vei ut fra rettsalen i april i år, da i forbindelse med narkotiltalen mot deres felles sønn. Foto: AFP

Michael Douglas vant over ekskona i retten

(VG Nett) Diandra Douglas (52) krevde halvparten av alt Michael Douglas (65) kommer til å tjene på nye «Wall Street».

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Hun har så langt ikke blitt hørt.

Supreme Court i New York har nå avvist å kjøre saken med Diandra Douglas' pengekrav. Dommer Matthew Cooper skal ha begrunnet avslaget med at New York-retten ikke var egnet sted for å føre rettssaken, skriver nyhetsbyrået Wenn.

Diandra Douglas har mulighet til å melde saken inn for retten i California, men det er uvisst om hun kommer til å gjøre det.

- Jeg tror det vil være tåpelig av henne å prøve, sier Michaels advokat, Marilyn Chinitz, til Wenn.

Kilder sier ifølge avisen The Sun at Michael Douglas er «henrykt» over at saken er avvist. Diandra Douglas har ikke kommentert nederlaget.

Skilt i 10 år

Michael og Diandra ble skilt i 2000, og Michael er for lengst gift på nytt - med filmstjernen Catherine Zeta-Jones (40).

Skilsmisseoppgjøret den gangen endte på om lag 315 millioner kroner, noe som kvalifiserer til en plass høyt oppe på lista over tidenes dyreste kjendisbrudd. Blant annet innebar avtalen at Diandra skulle få utbetalt en stor andel av det ektemannen hadde tjent på filminnspillinger i de 23 årene de var gift.

Derfor gikk Diandra rettens vei i høst, med pengekrav rundt nye «Wall Street: Money Never Sleeps». I filmen, som er en oppfølger på 1987-klassikeren «Wall Street», gjentar Michael rollen som Gordon Gekko. Diandra Douglas mener at siden det er snakk om en spinoff til en film han spilte i da de var gift, så inngår også denne filmen i skilsmisseavtalen.

Kreftsyk

Tidligere ble det kjent at Michael Douglas har fått strupekreft, han har til nå vært gjennom både stråling og cellegift. Til tross for at ferske bilder av filmveteranen tydelig viser at han er medtatt, har Michael uttalt at han er optimistisk.

Det er for øvrig ikke mange månedene siden Diandra og Michael sist møttes i rettssalen. Da satt de sammen som tilskuere til at deres felles sønn (31) ble dømt til fengsel etter en narkotiltale.

Les også: Glad for sønnens fengselsstraff

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få nyheter på Facebook

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder