- Sandra Bullock har flyttet fra ektemannen

(VG Nett) Spekulasjonene om trøbbel i ekteskapet skjøt fart da Sandra Bullock uteble fra premieren på sin egen film.

  • Ida Anna Haugen

Artikkelen er over ti år gammel

EKSPAR: Sandra Bullock og Jesse James. Foto: AP

Det er ikke lenge siden Sandra Bullock holdt en rørende takketale etter å ha mottatt en Oscar for beste kvinnelige skuespiller. I talen var ektemannen Jesse James blant de som fikk skryt og takk av skuespilleren.

Se utvalgt filmografi for Sandra Bullock her

Utroskapsrykter

Nå rystes imidlertid ekteparet av utroskapspåstander. In Touch Magazine har denne uken et intervju med en kvinne som hevder at hun hadde et forhold til Bullocks ektemann. Kvinnen er en tatoveringsmodell som skal ha tatt kontakt med James på epost for å få jobbe for ham og deretter innledet et forhold til mannen.

Les også: Gråtkvalt Bullock svarte kritikerne

I kjølvannet av disse påstandene har Sandra Bullock annonsert at hun ikke møter på London-premieren til «The Blind side», filmen hun vant Oscar for. I en pressemelding fra Warner Bros. heter det at Bullock ikke kan være med på grunn av «uforutsette hendelser», skriver Daily Mail.

- Flyttet ut

Ifølge People skal Bullock ha valgt å flytte ut av parets felles hjem. Bullock og James møttes i 2004 og giftet seg et år senere i en privat seremoni i Santa Barbara. «The Blind side»-skuespilleren har ved flere anledninger takket ektemannen for suksessen hun har opplevd den siste tiden. Da hun mottok Golden Globe-statuetten nylig sa hun blant annet:

- Til ektemannen min James. Det er ingen tvil om at jeg er blitt bedre etter at jeg møtte deg.

Hverken Bullock eller James har kommentert utroskapsryktene.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder