TREBARNSFORELDRE: Ben Affleck og Jennifer Garner avbildet hjemme i Los Angeles i desember. Foto: WENN

Stjernepar foreldre igjen

(VG Nett) Jennifer Garner (39) og Ben Affleck (39) har fått barn nummer tre.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Hollywood-skuespillerne, som fra før av har to døtre på seks og tre år, har fått en sønn. Det melder en rekke amerikanske meider, deriblant People .

TO UKER SIDEN: Jennifer Garner og yngstedatteren på tre år. Foto: Wenn

De nybakte foreldrene har ennå ikke selv kommentert begivenheten, men kilder nær paret bekrefter at familieforøkelsen har funnet sted på et sykehus i Santa Monica.

Holdt kjønnet hemmelig

Garner røpet at hun hadde baby i magen da hun besøkte talkshow-vert Jay Leno på sensommeren i fjor. Allerede da visste hun og Affleck at de ventet en sønn, men de røpet ikke det for offentligheten.

- Det ville blitt veldig merkelig å få en gutt, sprudlet den gravide skuespilleren da hun ikke lenge etter besøkte TV-vetinnen Ellen DeGeneres i studio - vel vitende om at hun nettopp bar på en liten gutt.

Utvalgt filmografi for Jennifer Garner

Utvalgt filmografi for Ben Affleck

NYFORELSKET: Garner og Affleck på et bilde fra 2003, like etter at de var blitt kjærester. Foto: AP

Stjerneparet var i fjor vår og sommer omgitt av bruddrykter, men graviditeten og bilder av Garner og Affleck i kjærlige omfavnelser, gjorde spekulasjonene til skamme.

Garner og Affleck ble kjent med hverandre da de begge spilte i «Daredevil» i 2003. De ble raskt et par og giftet seg i 2005.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder