FREMDELES SAMMEN: Will Smith (42) og Jada Pinkett Smith (39) - her på Grammy-utdelingen i februar i år - avviser at de skal ha gått hver til sitt. Foto: AFP

Will Smith avviser skilsmisserykter

(VG Nett) Amerikansk kjendismagasin hevdet at Will Smith (42) og Jada Pinkett Smith (39) er separert.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Bladet In Touch Weekly skriver i en kort melding på sine nettsider at det nesten 14 år lange ekteskapet mellom Smith og filmstjernekona Pinkett Smith er over.

Bladet siterer ingen kilder, men presenterer nyheten som eksklusiv, og skriver at den skal utbroderes mer på trykk. Rapportene ble gjengitt i en rekke andre medier, deriblant TMZ og Daily Mail .

- Falske rykter

Etter at artiklene med ryktene ble publisert, sendte paret tirsdag kveld ut en uttalelse hvor det sto at dette ikke stemmer og at ekteskapet deres er «intakt».

- Selv om vi er forsiktige med å kommentere på denne type artikler, så er ryktene som går om vårt forhold fullstendig falske, står det i uttalelsen ifølge TMZ.

Stjerneparet har blitt betraktet som en av de mest solide romantiske alliansene i Hollywood. Derfor kommer nyheten om det angivelige bruddet svært overraskende.

Smith og Pinkett giftet seg på nyttårsaften 1997.

Snakket om utfordringer

På pressekonferansen i Oslo forbindelse med Nobelkonserten for halvannet år siden, hvor stjerneparet var vertskap, innrømmet de to overfor VGTV at de jobbet for å ha et godt ekteskap, og at det ikke kom gratis.

- Det å skape fred på hjemmebane føles noen ganger som tett opp til det å skape verdensfred, fleipet trebarnsfaren Will. Han har i tillegg til sine to barn på 10 og 13 år med Jada, ett barn på 18 år fra et tidligere forhold.

Filmkongen, som er blant Hollywoods desidert best betalte, forklarte at det aller mest utfordrende i deres ekteskap, var at de begge er så intenst engasjert i jobbene sine.

- Å balansere jobb og privatliv er en av de store tingene vi strever mest med, innrømmet Will til VGTV.

- Knuste kjærlighetsaffæren

- Som kunstner elsker du det du gjør. Det du gjør, er selve sentrum av hva du er. Det er din forbindelse til alt. Din gave fra himmelen. Og det er sånn du kommuniserer med omverdenen. Når du da møter den du finner ut at du vil slå deg til ro med, så på en måte knuser det den lille kjærlighetsaffæren du hadde. Man må virkelig bestemme seg for at forholdet er første prioritet, sa Will - noe Jada samtykket nikkende til den gangen.

- Det er jo det man sier - at man skal prioritere forholdet først. Men å praktisere det er en mye vanskeligere prosess. Men vi bestemte at vi bare måtte prioritere hverandre og familien. Vi måtte sette løftet vi ga hverandre ut i praksis. Og etter at vi gjorde det, ble livet mye enklere, forklarte Will Smith.

Smith-paret er for øvrig gode venner med den norske filmregissøren Harald Zwart og hans familie, som de har jobbet med gjentatte ganger. Hollywood-stjernene har også feriert sammen med dem i Norge.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder