NAKENSKANDALE: Nakenbildene av Vanessa Hudgens var aldri ment for offentligheten, men i fjor ble flere bilder av henne naken spredd som ild i tørt gress på nettet. Foto: AP

NAKENSKANDALE: Nakenbildene av Vanessa Hudgens var aldri ment for offentligheten, men i fjor ble flere bilder av henne naken spredd som ild i tørt gress på nettet. Foto: AP

Snakker ut om nakenbildene

(VG Nett) «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens snakker for første gang om nakenbildene på internett.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL


I februar-utgaven av bladet Seventeen snakker Hudgens om den traumatiske opplevelsen.

- Jeg er mye bedre nå. Det var noe som var ment å være privat, og selv om det ikke er det lenger, så ønsker jeg fortsatt å holde det så privat jeg kan, sier Hudgens om nakenbildene av seg selv.

Beholdt jobben

Da nakenbildene av 19-åringen havnet på internett trodde mange at Disney ville gi skuespilleren sparken, men de valgte å stå bak henne og gi henne en rolle også i den tredje «High School Musical»-filmen.

Hudgens sier i intervjuet at hun vet at bildene kan være ødeleggende ettersom hun har mange yngre fans. Hun takker også for støtten hun har fått fra fansen gjennom de tøffe tidene.

- Jeg håper all fansen min kan lære av min feil og gjøre smarte valg. Jeg ville ikke klart å komme gjennom det hvis det ikke var for familien min, venner og fansen, som støttet meg hele veien, sier Hudgens åpenhjertig.

Fortalte det til moren

Hudgens forteller også i intervjuet hvordan hun fortalte om bildene som hadde havnet på avveie til foreldrene. Hudgens forteller at hun var åpen ovenfor moren, og at hun fikk til svar at «alle kunne være nakne hvis de ønsket det».

Vanessa Hudgens spiller Gabriella i «High School Musical», og er kjæreste med Zac Efrons rollefigur Troy. De to er også kjærester i virkeligheten.

Da «High School Musical 2» ble vist på TV i USA i fjor høst, satte den tidenes rekord på Disney Channel med over 17 millioner seere.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder