FILMSTJERNE PÅ MUSIKKFEST: Scarlett Johansson (21) på Grammy Awards i Los Angeles i natt. Foto: AP

Scarlett blåste liv i Justin-rykter

(VG Nett) Filmstjernen Scarlett Johansson kastet glans over nattens Grammy-galla, og selvsagt fikk hun spørsmål om Justin Timberlake.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over 13 år gammel

To dager etter at den nye musikkvideoen til Justin Timberlake (25) lekket ut på YouTube, viste både Scarlett Johansson (21) og Justin seg på Grammy-fest i natt.

I musikkvideoen «What Goes Around» har Justin fått den sexy filmstjernen til å spille kjæresten hans - og det er heftige kyssescener de serverer. Se videoen på YouTube (VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider).

Helt siden de to spilte inn videoen, har det versert romansespekulasjoner rundt Justin og Scarlett.

Ryktene avtok ikke da Justin like etter brøt med filmstjerne-kjæresten Cameron Diaz. Det har også vært hevdet at Scarlett nylig har gjort det slutt med sin kjæreste - filmstjernen Josh Hartnett.

NÆRE VENNER: Om de er kjærester er uvisst. men Justin Timberlake og Scarlett Johansson er gode venner og damper opp Justins nye video sammen. Her er begge på nattens fest. Foto: AFP/AP

Da Scarlett skred opp den røde løperen i natt foran Grammy-festen i Staples Center i Los Angeles, var det i ensom majestet. Men det vakte likevel oppsikt at Hollywood-yndlingen hadde valgt å kaste glans over det som er årets største musikkfest.

Scarlett poserte ikke sammen med Justin, men gikk ikke av veien for å snakke om pophelten da bladet People spurte henne. Og skuespilleren bekreftet at hun er singel.

- Vi har mange felles venner, og Justin er en godgutt. Det føles alltid godt å se ham. Det florerer en haug med spekulasjoner, og jeg prøver å unngå lese dem. Når to single mennesker viser seg sammen, så blir det umiddelbart en masse oppstyr, forklarte Scarlett som stilte i sort, lårkort kjole på Grammy-gallaen.

80 bilder fra Grammy-festen

Disse vant priser - full Grammy-rapport!

Mer om

  1. Scarlett Johansson
  2. Justin Timberlake
  3. Hollywood

Flere artikler

  1. - Scarlett splittet Diaz og Timberlake

  2. Derfor droppet Scarlett Oscar

  3. Scarlett avviser romanserykter

  4. Scarlett selger date til inntekt for Haiti

  5. Scarlett Johansson avviser divaryktene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder