I HARDT VÆR: En massør leverte torsdag inn et søksmål mot Kevin Spacey der han anklager skuespilleren for overgrepsforsøk. Foto: ANGELA WEISS / AFP

Mannlig massør saksøker Kevin Spacey

Tidligere «House of cards»-skuespiller Kevin Spacey skal angivelig ha forgrepet seg på en mannlig massør i Malibu i 2016.

  • uvakt@ntb.no

Artikkelen er over ett år gammel

I søksmålet som ble levert inn torsdag hevder massøren å ha blitt utsatt for seksuelt overfall, frihetsberøvelse og følelsesmessig stress, melder amerikanske Buzzfeed.

Låste døren

Massøren hevder at han ble tilkalt til Spaceys hjem i oktober i 2016, og at han ble fulgt til et rom som var klargjort for massasje. Da Spacey kom inn skal han ha lukket og låst døren. På spørsmål om det var et bestemt område han ønsket massasje skal Spacey antydet ønske om massasje rundt skrittet.

les også

Slik blir «House of Cards» uten Kevin Spacey

les også

Spacey og Seagal slipper én metoo-anklage hver

les også

Tidenes kino-kollaps for Kevin Spacey

les også

Mira Sorvino: – Han er et monster

Pluss content
les også

Ari Behn om påstått balletafsing fra Kevin Spacey: – Et kompliment

Anklageren hevder at Spacey deretter befølte ham, prøvde å kysse ham og ba om å få utføre oralsex på mannen.

– Dette er latterlig. Jeg er en fagmann, det er dette som er mitt levebrød. Jeg har en sønn, skal massøren ha sagt til Spacey da det påståtte overgrepsforsøket skjedde.

Den 58 år gamle Oscar-vinneren er allerede anklaget for seksuelle overgrep mot over 30 menn. Spacey har sagt han ikke husker noe, men valgte likevel å gå ut å beklage offentlig. I ettertid har Spacey avvist fullstendig alle andre anklager som har dukket opp.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder