KOLLEGER: Johnny Depp får i rollen som kaptein Sparrow selskap av Paul McCartney. Foto: DISNEY og TROND SOLBERG/VG

Paul McCartney med «hemmelig» rolle i «Pirates Of The Caribbean»

I smug har de norske regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg fått Macca med på laget i den kommende sjørøverfilmen.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det er nettstedet Deadline.com som melder at til tross for at det meste av innspillingen er ferdig, så har regissørduoen og produsent Jerry Bruckheimer dratt tilbake til Australia for å føye til noen helt spesielle scener.

Disse scenene inneholder ingen ringere enn Beatles-legenden Paul McCartney (73). Uten at det har vært omtalt noe sted, har musikeren sagt ja til å bli med i «Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales», der Johnny Depp (52) gjør reprise som kaptein Jack Sparrow.

Kilder nettstedet har vært i kontakt med, hevder at det ikke er snakk om scener som skal spilles inn på nytt når Rønning (43), Sandberg (44), Bruckheimer (70) og McCartney returnerte til Australia. Derimot skal det være snakk om ekstra innslag i filmen.

Hemmelighetsfulle

Joachim Rønning bekrefter i en kort epost til VG sent fredag kveld at de har fått superstjernen med på laget. Han opplyser at de nå befinner seg i Canada, og at Macca er til stede også der.

«Vi filmer nå noen uker i Vancouver – bla annet med McCartney», skriver Rønning uten å kunne svare på hva slags rolle popveteranen fyller i filmen. Han henviser til pressekontakt Michael Singer, som opplyser til VG at de ikke har noe informasjon de kan gå ut med på det nåværende tidspunkt.

Fikk du med deg? Johhny Depp fløyet hjem – skadet seg på settet

DUO: Espen Sandberg (t.v.) og Joachim Rønning, som begge kommer fra Sandefjord. Her i L.A. i 2013, da de var nominert til Oscar for «Kon-Tiki». Foto: ANDREAS IHLEBÆK

Flere hinder underveis

Det har allerede gått tre år siden «Kon-Tiki»-regissørene fikk det prestisjefylte oppdraget fra Disney. Men det dukket raskt opp skjær i sjøen. Den opprinnelige planen var at «Pirates»-filmen skulle hatt premiere i 2015, men den ble utsatt på grunn av uenigheter om manuset.

Så kom meldingen om at filmbudsjettet ble drastisk redusert. Filmen fikk angivelig fikk angivelig opp mot 300 millioner kroner færre å rutte med og måtte «ta til takke med» 1,17 milliarder kroner.

Filmen er spilt inn på Gold Coast i Australia., og går alt etter planen, får den verdenspremiere i mai 2017.

Johnny Depp: – Trodde jeg skulle få sparken

Lest denne? Norske regissører i en av historiens dyreste TV-produksjoner

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder