FORELDRELYKKE: Camilla Alves og Matthew McConaughey er blitt foreldre for første gang. Her fra premieren til McConaugheys siste film «Fool's Gold». Foto: AP

Babybildene er allerede solgt

(VG Nett) Babylykke gir penger i lomma. Skuespiller Matthew McConaughey har solgt rettighetene til de første babybildene til et amerikansk magasin.

Tonje Finvold Lacher
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Mandag denne uken ble Matthew McConaughey og kjæresten Camilla Alves foreldre til sønnen Levi. Snart dukker den nybakte familien opp på forsiden av det amerikanske OK! magazine.

Dermed følger Hollywood-stjernen og kjæresten strømmen av kjendiser som velger å selge bildene av deres nyfødte til magasiner.

Bildepakke

OK! magazine var raskt ute med å tilby McConaughey og Alves tre millioner dollar, omtrent 15 millioner kroner, for de første babybildene av sønnen Levi.

Ifølge IMDB innebærer bildeavtalen at OK! magazine også får rettighetene til bildene fra parets første jul med sønnen. Hvis det skulle bli aktuelt for McConaughey og Alves å gifte seg får OK! magazine også rettighetene til bryllupsbildene.

Blir en god far

Skuespilleren skal være henrykt over at hans førstefødte ble en sønn etter at Matthew McConaugheys bror, Rooster McConaughey, fortalte at det er enklere med gutter.

- Gutter tåler en støyt, du må være mer forsiktig med jenter, lød det broderlige rådet.

Ifølge People skal Rooster McConaugheys ha fortalt den nybakte faren at babyene ikke blir morsomme før det er rundt ett år gamle. Rooster McConaughey har selv to barn, og han er overbevist om at Matthew McConaughey kommer til å bli en god far.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder