NAKEN: Nakenscenene var en suksess for Gilles Marini. Foto: Reuters

Nakenscener ga suksess

(VG Nett) Folk hyler når de ser skuespiller Gilles Marini. Etter dusjscenen i filmen «Sex and the City» har han fått livet snudd opp ned på hodet.

  • Tonje Finvold Lacher

Artikkelen er over 11 år gammel

Den franske skuespilleren og modellen Gilles Marini spiller Samanthas nabo, Dante. Inntil nylig tjente han penger med å vise klær for blant annet Armani. At livet hans skulle forandre seg drastisk da han kastet klærne hadde han ikke forventet, men Marini er fornøyd.

Hovedgevinst

- For øyeblikket er livet mitt rett og slett fantastisk. Folk hyler når de ser meg og jeg får til og med beundrerbrev fra heteroseksuelle menn, forteller den franske skuespilleren Gilles Marini (32) til svenske Aftonbladet.

Rollen som Dante er ganske liten, men likevel har Marini fått enormt mye oppmerksomhet. Til nyhetsbyrået Reuters sammenlikner han rollen som Dante med det å vinne hovedgevinsten.
- Denne rollen gjorde meg kjent og det var som å vinne jackpoten. Det har tatt helt av.

Sjarmerte Cattrall

I filmen blir Samantha svært tiltrukket av sin kjekke nabo, men Marini kan røpe at også Kim Cattrall, som spiller Samantha, lot seg sjarmere.

- Hun kom til filmsettet selv om hun ikke trengte det, forteller Marini til Aftonbladet.

I intervjuet røper skuespilleren at han var forelsket i Samantha da han var yngre, men under filminnspillingene var det han som fikk komplementer av Cattrall.

- Hun kom bort til meg og takket meg for både scenene og utseende mitt. Det var sikkert 100 andre personer tilstedet i rommet og jeg rødmet fra topp til tå.

LYKKELIG: Skuespilleren Gilles Marini er fornøyd med oppmerksomheten han får etter å ha spilt i «Sex ant the City». Foto: Reuters

Frykter ikke nakenstempel

Rollen som Dante er Marinis første store rolle i en film. Kjekkasen er likevel ikke redd han nå blir stemplet og bare tilbys roller der han må kle av seg.

- Kanskje folk vil tenke på meg som han nakne fyren en stund fremover, men hvis noen gir meg en sjanse skal jeg bevise at jeg kan mer enn det, sier Marini til Reuters.

Rolletilbudene har strømmet på siden «Sex and the City» hadde premiere, men Marini har foreløpig ikke takket ja til noen tilbud.

Marini påpeker at han ikke var nervøs for å opptre naken på film, og forklarer det med sine europeiske gener. Gilles Marini har gresk mor og italiensk far. Hittil har han jobbet som modell og hatt små opptredener i ulike TV-serier. Han er gift og har to barn.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder