Keira Knightley nekter puppefiksing

(VG Nett) Den engelske skuespillerinnen er stolt av kroppen sin, og nekter digital retusjering.

Karoline Årrestad
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Keira Knightley- hjemmeside

MER HISTORISK FILM FOR KEIRA: Keira Knightley forhandler om rollen som F. Scott Fitzgeralds kone Zelda Sayre. Foto: AP

Den engelske skuespillerinnen har fått nok av kroppshysteriet i filmbransjen, og krever nå at ingen fikser på puppene hennes. 23- åringen har fra naturens side en smal byste, og hun ønsker å vise publikum sitt virkelige jeg.

- Hun insisterer på at figuren hennes skal beholdes i sin naturlige form. Hun er stolt av kroppen sin, og vil ikke forandre på den, sier en kilde ifølge Female First.

Vant til kroppshysteri

Keiras foreldre er også i skuespillerbransjen, så hun har vokst opp med agenter som gjør alt for å kapre de beste rollene. Men ett sted går altså grensen for den engelske skjønnheten, som er mest kjent for «Pirates of the Caribbean», hvor hun spilte mot Johnny Depp og Orlando Bloom. Det skulle også bli hennes store gjennombrudd, etter mange mindre roller.

Les mer om Keira Knightley på Wikipedia(VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider).

Keira har også jobbet som modell, der idealet ofte er tynne og flatbrystede jenter. Men i filmbransjen etterstrebes store bryster, noe hun innrømmer hun gjerne skulle hatt.

Vil ha større pupper

- Jeg skulle ønske jeg hadde store pupper! Jeg kommer aldri til å få det. Jeg er naturlig sånn som jeg er, sier hun.

I 2004 ble puppene hennes forstørret i forbindelse med filminnspillingen av «King Arthur», og da uttalte hun følgende.

- De var ikke mine!

Pupper eller ikke pupper. Keira Knightley gjør det stort om dagen, og fikk masse oppmerksomhet for sin siste film «Om forlatelse» fra 2007. Selv om hun bare er 23 år, har hun rukket å bli nominert til Orcar for beste kvinnelige rolle i filmen «Stolthet og fordom» fra 2005. Der traff hun også kjæresten sin Rupert Friend, som liker henne akkurat sånn som hun er.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder