DANSK-NORSK SAMARBEID: Danske Julie Ølgaard og Aksel Hennie i «Hodejegerne». Foto: Eirik Aavatsmark/Nordisk Film

Ringte til kjærestene etter «Hodejegerne»-sex

(VG Nett) Aksel Hennies kvinnelige danske motspiller avslører at de begge måtte ringe sin kjære etter at en heftig sex-scene i den norske suksessfilmen var gjennomført.

  • Øystein David Johansen

Artikkelen er over åtte år gammel

Det er i et intervju med den danske avisen Ekstra Bladet at Julie Ølgaard, snakker om den dampende åpningsscenen i den den norske thrilleren. Ølgaard spiller Roger Browns (Aksel Hennie) danske elskerinne i «Hodejegerne».

- Det er en rimelig vill sex-scene. Heldigvis hadde jeg god kjemi med Aksel Hennie fra starten, og det hjelper når man skal spille en slik sex-scene sier Ølgaard og forklarer:

- Både Aksel Hennie og jeg har kjærester, så vi kikket på hverandre før den intime scenen og avtalte at vi bare skulle gi gass. Vi lo mellom opptakene, så stemningen ble løst opp. Etterpå ringte vi våre respektive kjærester og fortalte at sexscenen var overstått.

VGTV: Se trailer fra «Hodejegerne

VGTV presenterer i dag en eksklusiv titt bak kameraet sammen med Aksel Hennie under innspillingen av «Hodejegerne». Se bakomfilmen her!

Storstilt dansk premiere

DANSK ELSKERINNE: Julie Ølgaard spiller Lotte i «Hodejegerne» Foto: Eirik Aavatsmark/Nordisk Film

«Hodejegerne» har stortstilt dansk premiere i kveld. Filmen gis den bredeste distribusjonen en norsk film noen sinne har fått i Danmark, og skal vises på 97 kinoer og mer enn 100 kinosaler.

VGTV: Bli med Ove Kjikerud bak kameraet!

Aksel Hennie, den danske stjernen Nicolaj Coster-Waldau og regissør Morten Tyldum skal i kveld delta på en gallapremiere for filmen i København. I Norge har filmen gått på kino i fire uke, og passerte i går 400 000 publikummere.

Sjekk helgens kinotopp her!

Mer om

  1. Film

Flere artikler

  1. «Hodejegerne» til topps i Australia

  2. Danske anmeldere liker «Hodejegerne»

  3. Roger Brown åpner amerikanske dører for Hennie

  4. Hennie slo Clooney og Willis

  5. «Hodejegerne» glitrer i amerikansk filmdatabase

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder