MOR TIL FIRE: Etter at hun og ektemannen nylig adopterte en liten jente, er Cate Blanchett blir mor til fire. Ekteparet har tre egne sønner fra før av. Foto:Mario Anzuoni,Reuters

Adopsjonslykke for Hollywoodstjerne

Den australske Hollywoodstjernen Cate Blanchett og hennes ektemann har adopert en nyfødt jente. Paret har tre gutter fra før.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det skriver den australske avisen Daily Telegraph fredag. Avisen offentliggjør også en tweet fra en leser med et bilde av filmstjernen på flyplassen i Sydney med et spedbarn i armene.

ADOPTERTE: Cate Blanchett og ektemannen Andrew Upton har lenge ønsket seg ett barn til. Foto:Chris Pizzello,AP

I følge ukebladet The Australian Women's Weekly har Blanchett også hatt med seg en liten baby når hun tidligere denne uken har hentet sine to yngste sønner på skolen i Sydney.

The Australian Women's weekly har vært i kontakt med representanter for Cate Blanchette som bekrefter at hun har adoptert en jente. Ifølge ukebladet, har Blanchett fortalt venner på skolen at hun og ektemannen Andrew Upton er overlykkelige over adopsjonen og at den lille jenta skal hete Vivienne.

Paret har sønnene Dashiell, 13, Roman, 10 og Ignatius på seks fra før av. Hun har ikke lagt skjul på at de lenge har hatt lyst til å få et fjerde barn. – og i et intervju har hun fortalt at mange har spurt om de har ønsket seg en jente.

– Blir den neste ogs guttå, er det vel vår skjebne, lød svaret.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder