FOTO MICHAEL: Catherine Zeta-Jones ble så forbannet på paparazzifotografen og bildene han tok, at hun fikk ektemannen Michael til å ta nye bikinibilder av henne.

FOTO MICHAEL: Catherine Zeta-Jones ble så forbannet på paparazzifotografen og bildene han tok, at hun fikk ektemannen Michael til å ta nye bikinibilder av henne. Foto: Timothy A. Clary AFP

Catherine Zeta-Jones tok hevn på paparazzifotografen og la ut egne bikinibilder

Catherine Zeta-Jones (46) ble forbannet på bikinibildene paparazzifotografen hadde tatt av henne at hun ba mannen, Michael Douglas (72), finne frem kameraet.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Douglas sa ikke nei og tok nye bikinibilder av henne som Zeta-Jones publiserte på sosiale medier.

«Sur på paparazzien som fotograferte meg bakfra, derfor deler jeg i stedet disse bildene som min mann har tatt av meg. Et mye bedre utgangspunkt», skriver Zeta-Jones på sin instagram-konto.

Hun og ektemannen Michael Douglas er for tiden på ferie i Mexico, hvor også paparazzifotografene hadde oppdaget dem, skriver People

Zeta-Jones som slett ikke på noen måte hadde gitt tillatelse til at det skulle tas bilder, langt mindre publisere dem, hevnet seg i stedet ved å publisere sine egne bilder på sosiale medier.

Pissed the paparazzi photographed my ass, thus sharing the photographs my husband took of my ass. Always a better option for viewing 😉.

Les også: Catherine Zeta-Jones i vinden igjen

Michael Douglas tok også bilder av seg selv stranden som han publiserte på sin Facebook-side. Med seg på turen har ekteparet med seg deres felles barn Dylan (16) og Carys (13), men ingen av dem var å se på bildene foreldrene har lagt ut.

Zeta-Jones har slitt med helsen de siste årene. Etter at det i 2011 ble kjent at hun hadde fått den psykiatriske diagnosen bipolar lidelse som hun også ble innlagt av. Hun sjekket på nytt inn på en klinikk i 2013 – av samme grunn.

Husker du? Brudd for superparet Douglas og Zeta-Jones

At ektemannen, filmstjernen Michael Douglas (71) fikk kreft, skal også ha gått hardt inn på henne. Midt i denne prosessen sto paret også frem og fortalte om ekteskapsproblemer.

I dag ser livet lysere ut. Douglas er frisk, separasjonen ble avblåst, og paret er fortsatt gift.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder