Se de første bildene fra «Star Wars: The Force Awakens»

I løpet av den rundt 80 sekunder lange traileren får man se
bilder av the Millennium Falcon, en ny T-formet lyssabel og Stormtroopers.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Fredag ettermiddag fikk endelig «Star Wars»-fans et gjensyn med universet som har gledet mange i flere tiår.

Traileren starter med «There has been an awakening... Have you felt it?» før skuespiller og nykommer John Boyega popper opp i skjermbildet med en Stormtrooper-drakt. Noe som har fått Twitter til å koke over med spørmålet «Hva gjør han der?».

Et annet spørsmål som dukket opp etter traileren ble sluppet er rollen til «Girls»-skuespiller Adam Driver, og om han spiller en ond sith.

«Star Wars: The Force Awakens» er den første filmen i serien siden 2005, og den gjenforener skuespillerne Mark Hamill, Harrison Ford og Carrie Fisher, som alle var med i den orginale trioligien, skriver BBC.

Disney-sjef Bob Iger har tidligere bekreftet at «Episode VII» vil foregå 30 år etter handlingen i «Return of the Jedi» fra 1983.

Filmen har premiere 18. desember 2015 i USA. Her hjemme i Norge må vi vente til 1. juledag, skriver TV 2.

I Austin, Texas i USA er det en kino som nå spiller traileren 17 ganger på rad, og mellom hver visning er det en tominutters diskusjon med et panel av Star Wars-eksperter som tar for seg det 88 sekunders lange klippet.

GJENNSYN: I traileren dukker Millennium Falcon opp - det har ikke blitt sett siden de orginale «Star Wars»-filmene. Foto:Disney,Kommersielt samarbeid: Rabattkoder