BERYKTET: Leonardo DiCaprio skal spille hovedrollen i filmen om FBI-grunnleggeren Edgar J. Hoover - som var flere størrelser større enn DiCaprio. Foto: Reuters

BERYKTET: Leonardo DiCaprio skal spille hovedrollen i filmen om FBI-grunnleggeren Edgar J. Hoover - som var flere størrelser større enn DiCaprio. Foto: Reuters

Leonardo DiCaprio om rollen i «J. Edgar»: - Klarte ikke legge på meg nok

(VG Nett) Leonardo DiCaprio slet så mye med å legge på seg til rollen som FBI-grunnleggeren Edgar J. Hoover i storfilmen «J. Edgar» at han måtte bruke «fatsuit» under innspillingen.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Et luksusproblem vil mange mene, men like fullt - Hollywood-kjekkas Leonardo DiCaprio hadde problemer med å bli like rund som den legendariske FBI-grunnleggeren han skal spiller i «J. Edgar», skriver Female First.

Hovedrolleinnehaveren forteller at noe av det verste med innspillingen av filmen var at han måtte bruke en såkalt «fatsuit» som ga han noen ekstra kilo på kroppen.

BILDESPESIAL: Se bildene fra «J. Edgar» her

HOVEDROLLE OG REGISSØR: Leonardo DiCaprio og Clint Eastwood på en privat visning av filmen. Foto: Ap

- Det var helt klaustrofobisk. Det hadde vært mye bedre om jeg hadde gått opp i vekt selv, men jeg klarte det faktisk ikke, sier DiCaprio og fortsetter:

- Det fantes rett og slett ikke nok cupcakes.

LES OGSÅ: DiCaprio er den heteste Hole-favoritten

Filmen handler om FBI-sjefen Edgar J. Hoovers liv fra 1924 til 1972 og DiCaprio mener rollefiguren var et tragisk menneske.

- Det eneste stedet han kunne få kjærlighet var på jobb- Derfor ble han en maktgal og manipulerende tyrann.

- Livet hans handlet om å beskytte sine egne hemmeligheter og grave opp andres, sier DiCaprio.

Filmen har premiere 6. januar 2012 og foruten «Titanic»-stjernen DiCaprio er Naomi Watts og «Gossip Girl»-kjekkasen Ed Westwick på rollelisten. Regissør og produsent er Clint Eastwood.

LES OGSÅ: «Breakfast at Tiffany's»-leiligheten til salgs

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder