IKONISK: 30 år gamle «Top Gun», med Kelly McGillis og Tom Cruise i hovedrollene. Foto: Scanpix

«Top Gun»-stjernen Kelly McGillis  angrepet i eget hjem

Skuespilleren som spilte Tom Cruises kjæreste i 1986-klassikeren, fikk uønsket besøk.

Publisert:

Det er kjendisnettstedet TMZ som melder om den episoden. De har snakket med McGillis (58), som forteller at da hun vendte hjem til huset sitt i Nord-Carolina, fant hun en fremmed kvinne og en ung jente på kjøkkenet.

Kvinnen skal straks ha kommet med beskyldninger mot filmstjernen, om at sistnevnte «stalket» henne gjennom nettsamfunnet Twitter. Deretter skal kvinnen ha gått løs på McGillis og lagt henne i gulvet.

«Top Gun»-stjernen: Snakker om legningen

McGillis skal ha klart å skru på alarmen til bilen, som sto utenfor huset. Hun skal så ha klart å rømme ut av hjemmet og kjøre til en nabo. Der skal hun ha ringt politiet, som rykket ut og arresterte inntrengeren.

Kvinnen er ifølge TMZ siktet for innbrudd, tyveri, trakassering, forfølgelse og overfall – samt forhindring av nødoppringning. Hun sitter nå i varetekt.

PRIVAT: Kelly McGillis, her på et en premiere for en del år siden, har vært nøye med å skjerme privatlivet. Foto: Getty

McGillis skal ha forklart at hun ikke kjenner til kvinnen fra før, og at de aldri tidligere har møttes.

Forlot showbiz

Skuespilleren har de senere årene trukket seg ut av Hollywood. Hun jobber nå ved et alkohol- og rehabiliteringssenter i New Jersey.

– Jeg møtte opp på intervju, og de ansatte meg. Dette får meg til å føle at jeg virkelig gjør en god gjerning for andre. Jeg får hjelpe mennesker på en måte jeg aldri kunne da jeg var skuespiller, uttalte McGillis i et radiointervju i 2011, ifølge nyhetsbyrået Wenn.

Lesbisk

McGillis fikk sex-symbol-stempel etter «Top Gun» for nøyaktig 30 år siden. 58-åringen fikk mye oppmerksomhet da hun i 2009 kom ut av skapet– etter to havarerte ekteskap.

Kelly McGillis: – Vanskelig å stå frem som lesbisk

Før skuespilleren snakket åpent ut om legningen sin, hadde amerikanske medier spekulert en tid – ikke minst etter at stjernen i 2007 takket ja til en rolle i TV-serien «The L Word», som utspiller seg i det lesbiske og biseksuelle miljøet i Los Angeles.

McGillis har to voksne døtre fra ekteskap nummer to.

Mer «Top Gun»?

Når det gjelder «Top Gun», er det fortsatt usikkert om det kommer en oppfølger. Tom Cruise (53) har i mange år lekt med tanken på å gjøre comeback som piloten Maverick. I 2012 fikk det planlagte prosjektet imidlertid en bråstopp da «Top Gun»-regissør Tony Scott tok sitt eget liv.

Les også: Planla ny «Top Gun» før selvmordet

I fjor skjøt de gamle spekulasjonene om flere Maverick-eventyr fart igjen.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder