ALDERDOM: For Julianne Moore blir det ikke aktuelt med Botox-behandling. Her fra årets filmfestival i Cannes. Foto: VG/ Jørgen Braastad

Julianne Moore skjønner ikke vitsen med botox

(VG Nett) Skuespilleren Julianne Moore synes ikke botox får kvinnene til å se yngre ut, det bare får dem til å se ut som de har fikset på utseende sitt.

Tonje Finvold Lacher
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Julianne Moore (47) stiller seg uforstående til at kvinner velger å ta botox for å se yngre ut. Men hun innrømmer samtidig at det ikke alltid er enkelt å være kvinnelig skuespiller når ansiktet slås stort opp på kinolerretet og alt kommer til syne.

Fine linjer

- Her om dagen oppdaget jeg disse to linjene mellom øyenbrynene mine. Jeg har ikke hatt linjer der før og det er ganske distraherende, innrømmer hun.

Å ta botox er likevel ingen løsning for Julianne Moore.

- Jeg skjønner ikke vitsen med botox. Du kommer ikke til å se ut som du er 25 år når du bruker botox, det ser bare ut som om du har fikset på utseende sitt, forteller den amerikanske skuespilleren i et intervju med britiske The Guardian.

Ingen aldersgrense

Julianne Moore er heller ikke redd for å kaste klærne på lerretet hvis det kreves av rollen. I sin kommende film, «En beretning om blindhet», kler hun seg for eksempel naken fordi filmen handler om mennesker og kropp som hun selv sier det.

- Jeg prøver å ikke bekymre meg og jeg tror ikke det finnes en grense for hvor gammel en kan være før en slutter å kle seg naken på film. Det viktigste er at en føler seg vel med det en gjør, sier hun.

- Jeg går ikke rundt og føler meg vel i min egen kropp hele tiden, jeg tror sånt er veldig avhengig av dagsformen. Noen ganger føler jeg meg attraktiv, andre dager ikke. Jeg tror det er en del av ens egen identitet, avslutter Julianne Moore.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder