NYKOMMER: Etter at Sam Smith slapp debutalbumet i mai, har han gått rett til topps i både Storbritannia og USA. Foto:,Pa Photos

Er Sam Smith klar for James Bond?

Fra Adele til en annen brite. Sam Smith (22) kan bli den som lager den nye James Bond-låten.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Når Adele laget soundtracket til den siste James Bond-filmen «Skyfall», gikk sangen til topps verden rundt, solgte over en million kopier og vant henne en Oscar-statuett.

Nå kan det være den britiske popyndlingen Sam Smith som er nestemann.

Det skriver den britiske avisen The Sun. En kilde hos MGM, som lager Bond-filmene, skal ha fortalt skribenten at Smith er førstevalget deres.

«Money On My Mind»-sangeren skal dermed være aktuell som artist for soundtracket til den 24. James Bond-filmen.

Smith (22) har hatt litt av et år i Storbritannia og USA etter at han slapp debutalbumet «The Lonely Hour», og låtene hans «Money On My Mind» og «Stay With Me» har i skrivende stund blitt spilt av nesten 130 millioner på strømmetjenesten Spotify. Sistnevnte ligger for tiden på annenplass på Billboard Hot 100-listen.

Hvis han blir valgt så blir han den første mannlige soloartisten til å lage soundtracket til en James Bond-film siden Tom Jones gjorde det til «Thunderball» i 1965.

Alicia Keys, Tina Turner, Madonna og Paul McCartney er blant andre artister som har spilt inn kjenningsmelodien til en Bond-film.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder