GLEDER SEG TIL OPPFØLGER: Jamie Dornan avviser at han skal trekke seg ffra rollen som Mr. Grey på grunn av problemer på hjemmebane. Her med kona Amelia Warner på den britiske premieren av «Fifty Shades of Grey». Foto:Leon Neal,Afp

«Fifty Shades of Grey»-stjernen avviser exit-rykter

«Fifty Shades of Grey»-fansen kan puste lettet ut. Jamie Dornan (32) har ingen planer om å gi fra seg rollen som Christian Grey.

  • Felicia Alvsing
  • Marthe Berg

Artikkelen er over fem år gammel

Til tross for at kvinner verden over har stormet til kinosalene, fikk den mye omtalte filmen en tøff start, og ble slitt i stykker av kritikerne. Denne uken så ting ut til å bli enda verre for «Fifty Shades of Grey»-franchisen.

Under to uker etter at filmen traff lerretet begynte ryktene å svirre om at den irske skuespilleren som har hovedrollen i filmen, Jamie Dornan, hadde trukket seg fra jobben som Christian Grey.

Skyldte på kona

Det australske magasinet NW, som sitert av flere utenlandske medier, blant annet Daily Mail, Metro og Mirror hevdet at Dornan ikke ville være en del av innspillingen av den andre og tredje filmen i trilogien, basert på bøkene av E.L. James.

Grunnen? Kona Amelia Warner, som har en 15 måneder gammel datter med stjernen, skulle angivelig være misfornøyd med sexscenene ektemannen spilte inn i den kontroversielle filmen.

Ifølge magasinet hadde 32-åringen fortalt filmsjefene at han ikke ville spille BDSM-interesserte Mr. Grey igjen.

Nå avviser skuespilleren ryktene som sjokkerte fansen. En representant for Dornan sier følgende til Sky News:

– Jamie er fornøyd med at filmen slår publikumsrekorder verden over, og selv om studioet foreløpig ikke har gitt noen offisiell bekreftelse på at det kommer en oppfølger, gleder han seg til neste film.

NY FILM PÅ TRAPPENE: Regissør Sam Taylor-Johnson, Jamie Dornan, Dakota Johnson og forfatteren bak suksesstrilogien E.L. James sammen på premieren av filmen i London. Foto:Jonathan Short,Ap

Samtidig som ryktene sa at Dornans kone syntes sexscenene ble for drøye, uttalte forfatteren bak suksesstrilogien at de ble for kjedelige.

E.L. James og filmregissør Sam Taylor-Johnson skal ha havnet i flere krangler angående filmatiseringen av den bestselgende trilogien. Uenighetene om sexscenene på lerretet har trolig vokst seg så store at Taylor-Johnson nå vurderer å trekke seg ut av prosjektet, skriver Daily Mail.

Det er ikke bare ute i den store verden som «Fifty Shades of Grey» har blitt en snakkis – for også her hjemme har både ros og kritikk haglet om hverandre.

Anmeldelse:«Fifty Shades of Grey» – En avansert drittfilm

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Dette ble droppet fra «Fifty Shades of Grey»-filmen

  2. «Fifty Shades»-Jamie frykter for livet

  3. Ny «Fifty Shades»-bok kan være stjålet

  4. Varsler flere «Fifty Shades»-filmer

  5. «Fifty Shades of Grey» forbudt i India

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder