PÅ PREMIERE: Johnny Depp og Amber Heard på «The Rum Diary»-premiere i Paris i november i fjor. Foto: AP

Hun utpekes som Johnny Depps nye flamme

Johnny Depp (49) har ikke vært singel lenge, men allerede svirrer romanseryktene rundt ham og 23 år yngre Amber Heard (26).

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Selv om det har vært spekulert i knute på tråden i godt og vel et halvt år, slo nyheten om bruddet mellom Johnny Depp (49) og Vanessa Paradis (39) ned som en bombe tidligere denne uken.

Paret, som selv kunngjorde separasjonen, har ikke utdypet noen årsak. Likevel melder en rekke medier, deriblant britiske Daily Mail , at Depp skal ha innledet en romanse med sin vakre motspiller i filmen «The Rum Diary», Amber Heard (26).

Kilder hevder ifølge avisen at de Depp og Heard har svermet lenge, og at forholdet nå øker i intensitet. Heard skal blant annet være en hyppig gjest på Depps filmsett i New Mexico, der filmveteranen er i gang med innspillingen av «The Lone Ranger».

Opplysningene går også ut på at Depp skal ha kjøpt en hest til Heard, slik at de to kan dra på rideturer sammen. De skal i tillegg ha reist sammen med privatfly til Las Vegas nylig.

Hverken Heard, som tidligere har stått åpent fram som biseksuell, eller Depp har kommentert spekulasjonene.

Depp og Heard fartet verden rundt i fjor høst da de promoterte sin felles film. Den siste tiden har de imidlertid ikke vist seg offentlig sammen.

Benektet brudd

Depp skal i forrige måned ha benektet overfor The Sun at han og Paradis skulle skilles.

- Det er absolutt ikke sant, sa Depp.

- Uansett hva jeg sier, så kommer folk til å tro det motsatte. Jeg kan ikke få forsikret mange nok ganger at det ikke er slutt, sa 49-åringen bare få uker før kunngjøringen.

Amerikanske Depp og franske Paradis giftet seg aldri, men holdt sammen i 14 år. Forholdet har blitt betraktet som ett av det desidert mest solide i Hollywood. Paret har to barn sammen, Lily Rose (12) og Jack (10).

«Johnny Depp og Vanessa Paradis har gått fra hverandre. Vennligst respekter deres privatliv og ikke minst barna deres», lød det i pressemeldingen .

Artikkelen fortsetter under bildet.

SLUTT: DJohhny Depp og Vanessa Paradis på et bilde fra noen år tilbake. Foto: AP

The Sun skriver at Depp trolig vil punge ut med opp mot en milliard kroner i bruddoppgjør til Paradis, til tross for at de ikke hadde noen ekteskapskontrakt. I så fall plasserer den svimlende summen seg på lista over tidenes dyreste skilsmisser.

Eksperter avisen har vært i kontakt med regner det som sannsynlig at Depp vil være raus for at situasjonen skal løses så vennskapelig som mulig.

Depp og Paradis møtte hverandre under innspillingen av filmen «The Ninth Gate» i 1998. Johnny Depp er blant verdens mest berømte skuespillere, kjent fra filmer som «Edward Scissorshands», «Alice in Wonderland» og «Charlie and the Chocolate Factory».

Paradis har på sin side gjort karriere både som sanger, modell og skuespiller. Hun har dessuten vært det franske luksusmerket Chanels talsperson siden 1991.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder