DiCaprio benekter norske Monica

Den norske Baywatch-baben Monica Hansen hevder stadig at hun og Leonardo DiCaprio er kjærster. Lørdag kveld fortalte Leonardo DiCaprio noe helt annet til norske TV-seere.

Artikkelen er over 20 år gammel

- Nei, svarer Leonardo kort.

- I norsk presse blir det hevdet at hun er kjærsten din...

- Nei, jeg har aldri hørt om henne, avfeier Leonardo DiCaprio med en liten latter.

- Sammen i et halvt år

Det var i november i fjor at Monica Hansen fra Tønsberg sto frem i Se og Hør og hevdet at hun var den nye kjærsten til Leonardo DiCaprio. I det vide og det brede la hun ut om hvordan de to hadde møtt hverandre, hvor god han var til å kysse, og hvor fantastisk det var å være kjæresten hans.

Senest i Se og Hør for en uke siden, fortalte Monica nok en gang hvordan forholdet blomstret, og at filmhelten nå til og med var introdusert for hennes mor. Årsaken til at forholdet ikke er kjent for resten av verden forklarer hun slik:

Frykter dårlig billettsalg

- Her i USA styres alt av markedskrefter, og filmselskapet vil ikke tillate Leo å være noe annet enn ungkar akkurat nå. De frykter nemlig dårlig billettsalg hvis han viser seg å være sammen med meg, sier tønsbergjenta som de siste fem årene har livnært seg som modell og skuespiller i USA.

Står på sitt

Selv etter Leonardos benektelse av forholdet på lørdag, står standhaftige Monica Hansen på sitt. I en kommentar til TV2 sier hun:

- Leo lyver. Vi er kjærester, vi!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder