Jublende Charlize feiret med kyss

(VG Nett) Storfavoritten Charlize Theron (28) fikk Oscar for sin Monster-rolle og delte i jubelrus ut kyss til både kjæresten og prisutdeleren.

ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

Først kastet Charlize seg over kjæresten Stuart Townsend som fikk et langt kyss, før hun omfavnet sin måpende og gråtende mor. Deretter bar det opp på podiet hvor også prisutdeler Adrian Brody fikk seg et vått kyss av den gledesstrålende Charlize.

Mens hun svelget tårer takket hun sin makeup-artist Toni G for forandringen av hennes utseende i filmen. Den tidligere ballerinaen og modellen hadde gebiss og la på seg mange kilo før hun gikk inn i rollen som seriemorderen Aileen Wuornos.

Charlize takket også Christina Ricci som hun spiller mot i filmen.

- Jeg kunne ikke gjort det uten deg, sa Charlize til Ricci som spiller kvinnen den lesbiske seriemorderen blir forelsket i.

Til slutt takket hun nok en gang sin venn og kjæreste:

- Takk for din tålmodighet, sa en inderlig glad Charlize i sin glitrende og godt utringede kjole.

Les om oscarkjolene: Dype splitt og utrigninger SE KJOLENE HER

- Takk for at du har ofret så mye for at jeg skulle få leve her, sa hun med tårer i øynene. Båndene mellom de to er svært sterke etter at de to opplevde en stor tragedie mens familien ennå bodde i Sør-Afrika.
Charlize hilste også til sitt hjemland og takket alle der.

Sean Penn fikk prisen for beste mannlige hovedrolle etter sin prestasjon i Mystic River. Beste film ble Ringenes herre: Atter en konge, som også ble kveldens suverent store vinner med i alt 11 priser.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder