• Avviser «Spider-Man»-rykter

  Det har lenge versert bøttevis av rykter om hvem som kan dukke opp i den tredje «Spider-Man»-filmen i Marvel Cinematic Univers. Nå tar hovedpersonen selv, Tom Holland, bladet fra munnen.

  Publisert 24. februar, kl. 16:08

 • Ryktene har i stor grad gått ut på om hvorvidt tidligere Spider-Man-versjoner vil bli å se i storfilmen, som enda ikke har fått noe navn. Spesielt fokus har det vært på Tobey Maguire og Andrew Garfield, som begge har spilt superhelten tidligere. I et intervju med Jimmy Fallon heller Holland imidlertid kaldt vann i årene på fans som ønsket seg en «Spider-reunion».

 • – Det hadde vært utrolig om de dukket opp, for ingen har fortalt meg dette enda. Jeg er tross alt Spider-Man, og jeg har lest hele manuset fra start til slutt. Det hadde vært et mirakel om de hadde klart å skjule det for meg, men for øyeblikket ser det ikke ut til at de to dukker opp, sier Holland i intervjuet.

 • For utenforstående høres det muligens absurd ut at tre ulike versjoner av samme karakter møtes i samme film. I Marvel-universitet er dette teoretisk sett ingen umulighet. Franchisen har flere ganger lekt med ideen om parallelle universer, såkalte «multiverses», og reiser mellom dem.

 • Det har også vært spenning knyttet til hva filmens tittel vil bli På sine profiler har Zendaya og Jacob Batalon hatt det gøy med å tease forskjellige tullenavn, med referanser til de tidlige filmene. Onsdag ble det likevel klart at tittelen blir «Spider-Man: No Way Home».

 • Hvem er din favoritt-Spider-Man?

Artikkelen er over ett år gammel

Mer om

Film

Rykter

Marvel

Superhelter

Spiderman

Flere artikler

 1. Nye «Spider-Man»: – Det kommer til å bli brutalt

 2. Avslører «Spider-Man»-hemmeligheter

 3. Annonserte «Black Panther»-oppfølger

 4. «Spider-Man: No Way Home» utsatt i Norge

 5. Nye romanserykter