MISTET HALVSØSTEREN: Drew Barrymores søster døde få dager før hun fylte 48 år. Her er Drew på rød løper i forbindelse med «Blended»-premieren i Los Angeles mai. Foto:å©tammie Arroyo/aff-usa.com,Pa Photos

Drew Barrymores søster er død

Jessica Barrymore (47), Drews halvsøster, ble funnet død i en bil i California.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Hollywood-skuespiller Drew Barrymore (39) og hennes halvsøster Jessica Barrymore har samme far, skuespilleren John Drew Barrymore. Tirsdag denne uken ble Jessica Barrymore funnet død i sin parkerte bil utenfor et hus i National City i California.

I en pressemelding onsdag kommer det frem at Drew og Jessica ikke hadde nære bånd, men Hollywood-skuespilleren kondolerer til sin halvsøsters nære familie:

- Selv om jeg kun har møtt henne ved noen få anledninger, ønsker jeg henne og hennes kjære så mye fred som mulig. Jeg er utrolig lei meg for tapet deres, sier den 39 år gamle skuespilleren ifølge Daily Mail.

Kvinnen som fant Jessica tirsdag ringte politiet umiddelbart, men Jessicas liv sto ikke til å redde. Dødsårsaken er foreløpig ukjent, men det er ventet en obduksjonsrapport.

Jessicas bortgang kommer få måneder etter fødselen av Drew og ektemannen Will Kopelmans (36) andre barn - Frankie Barrymore Kopelmann. Fra før av har paret datteren Olive.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder