EKSPAR: Michael Douglas og ekskona Diandra Douglas på vei ut fra rettsalen i april i år, da i forbindelse med narkotiltalen mot deres felles sønn. Foto: AFP

EKSPAR: Michael Douglas og ekskona Diandra Douglas på vei ut fra rettsalen i april i år, da i forbindelse med narkotiltalen mot deres felles sønn. Foto: AFP

Kreftsyk Michael Douglas krangler med ekskona

(VG Nett) Diandra Douglas mener hun har krav på halvparten av alt Michael Douglas kommer til å tjene på «Wall Street»-oppfølgeren.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

De to ble skilt i 2000, og Michael Douglas (65) er for lengst gift på nytt med filmstjernen Catherine Zeta-Jones (40). Det betyr ikke at alt er opp og avgjort mellom Douglas og ekskona (52).

Skilsmisseoppgjøret den gangen endte på om lag 315 millioner kroner, noe som kvalifiserer til en plass høyt oppe på lista over tidenes dyreste kjendisbrudd. Blant annet innebar avtalen at Diandra skulle få utbetalt en stor andel av det ektemannen hadde tjent på filminnspillinger i de 23 årene de var gift.

Gekko-strid

Nå har Diandra gått rettens vei fordi hun mener hun har krav på mer, skriver AP.

Det er Michael Douglas kommende film «Wall Street: Money Never Sleeps», som står i sentrum for den ferske krangelen. I filmen, som er en oppfølger på 1987-klassikeren «Wall Street», gjentar Douglas rollen som Gordon Gekko. Diandra Douglas mener at siden det er snakk om en spinoff til en film han spilte i da de var gift, så inngår også denne filmen i skilsmisseavtalen.

Det er Michael Douglas sterkt uenig i, og derfor møtes nå eksparet i retten. Første høring fant sted i New York tirsdag denne uken, kun med advokatene til stede. Datoen for neste høring er ikke satt.

Skal kreftbehandles

Selv om det nylig ble kjent at Michael Douglas har fått strupekreft og skal gjennomgå både stråling og cellegift, er Hollywood-veteranen innstilt på å promotere «Wall Street: Money Never Sleeps» som planlagt. Filmen får verdenspremiere i slutten av september.

Det er for øvrig ikke mange månedene siden Diandra og Michael sist møttes i rettssalen. Da satt de sammen som tilskuere til at deres felles sønn (31) ble dømt til fengsel etter en narkotiltale.

Douglas har uttalt at han er optimistisk forut for kreftbehandlingen. Han skal ha fått gode prognoser.

Les også:Glad for sønnens fengselsstraff

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få nyheter på Facebook

STJERNEPAR: Kreftsyke Michael Douglas (65) med kona Catherine Zeta-Jones (40) på et bilde fra et veldedighetsarrangementi Wales i forrige måned. Foto: AP

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder