MØTTE PRESSEN: Skuespiller Shia LaBeouf under pressekonferansen til «Man Down» søndag i Italia. Foto: Manuel Silvestri , Reuters

LaBeouf: Fra nå jobber jeg bare med venner

Innspillingen av filmen «Man Down» kom på et perfekt tidspunkt for Shia LaBeouf (29).

  • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over fire år gammel

Denne uken har flere store Hollywood-skuespillere vært i Venezia for å promotere filmene sine under filmfestivalen.

En av dem er Shia LaBeouf, og han forteller at filmen «Man Down» hjalp han med å komme seg på rett kjøl igjen, melder nyhetsbyrået AP.

– Han kom til huset mitt på et tidspunkt hvor jeg var på et dårlig sted mentalt, og han tilbød meg manuset som terapi, litt slik som «her har du en healing-prosess vi kan gå gjennom sammen slik at du får det bedre», sa skuespilleren om da regissør Dito Montiel presenterte filmen og manuset for 29-åringen.

LaBeouf har skapt flere overskrifter de siste årene på grunn av spesiell oppførsel: Han bruke en papirpose på hodet under en premiere, avbrøt en pressekonferanse som han så løp ut fra, samt ropte fra salen under et Broadway-stykke. I tillegg har skuespilleren fått behandling for alkoholmisbruk.

Les også: Her stanger«Transformer»-stjernen til en pubgjest

Nå har 29-åringen bestemt seg for å kun jobbe med venner.

– Jeg vil jobbe med personer jeg har en tilknytning til. En stund jaktet jeg kun på de ti beste regissørene. De ti jeg ville jobbe sammen med – og det funket ikke så bra for meg, sa han og fortsatte:

– Jeg klarer meg mye bedre i et hyggelig og kjent miljø hvor jeg føler at en kan gjøre feil, men at man likevel kommer seg i mål. Så nå prøver jeg å skaffe meg venner, for så å jobbe videre med dem.

«Man Down» har ennå ikke fått en premieredato i Norge.

Flere artikler

  1. Shia LaBeouf-film solgte kun én billett i England

  2. Hollywood-stjerne slo student under heis-stunt

  3. LaBeouf på fylla igjen: Arrestert

  4. Svensk avis: Hollywood-stjerne kastet ut av bar og hotell i Stockholm

  5. «Transformer»-stjerne: – Fengsel suger

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder