GOD TONE: Julia roberts (42) og Javier Bardem (41) på gårsdagens prisutdeling. Foto: AFP

GOD TONE: Julia roberts (42) og Javier Bardem (41) på gårsdagens prisutdeling. Foto: AFP

Rørt Julia klinte til med Penelopes ektemann

(VG Nett) Filmaktuelle Julia Roberts (42) fikk overrakt hedersprisen av filmkollega Javier Bardem.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Den amerikanske Hollywood-stjernen ble ropt opp på scenen under San Sebastian-filmfestivalen i Spania i går. Prisutdeler var ingen ringere enn spanske Javier Bardem (41), som er Julias mostpiller i ferske «Eat Pray Love (Spis Elsk Lev)».

De to demonstrerte for all verden hvor gode venner de har blitt under innspillingen. Julia og Javier nøyde seg ikke med en klem, men kysset hverandre foran fullsatt sal.

Snart pappa

Det er ingen ekte søt musikk på gang. Bardem venter barn med filmstjernekona Penelope Cruz (36), og Julia er fortsatt gift med Daniel Moder, som hun har tre barn med.

- Tusen takk fra dypet av mitt hjerte! sprudlet en tydelig rørt Julia da hun mottok trofeet for lang og tro innsats innen filmbransjen.

RØRT: Julia Roberts med blanke øyne over utmerkelsen. Foto: Wenn

- Når jeg tenker over hva jeg har, så innser jeg hvilken heldig jente, og hvilken velsignet kvinne jeg har vært gjennom hele livet av så mange ulike årsaker, sa 42-åringen i takketalen.

Julia, kjent fra filmer som «Pretty Woman» og «Erin Brockovich», føyer seg inn i rekken med blant andre Gregory Peck, Bette Davis, Susan Sarandon, Meryl Streep, Richard Gere og Woody Allen, som alle har fått den samme utmerkelsen før henne.

Filmen «Eat Pray Love», som er basert på bestselgerromanen til Elizabeth Gilbert, har norgespremiere 1. oktober. Se trailer på VGTV.

Se bilder fra filmen her

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK

FILMAKTUELLE: Julia Roberts og Javier Bardem spiller mot hverandre i «Eat Pray Love», som har norgespremiere 1. oktober. Foto: WENN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder