FORSLÅTT: Dette bildet av Amber Heard skal vise skader Depp har påført henne. Foto: Splash News

Johnny Depp ilagt besøksforbud mot kona

Amber Heard mener at Johnny Depp har angrepet henne flere ganger under ekteskapet.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Denne uken ble det kjent at Hollywood-paret skal skilles. Nå skriver Ap at en dommer har idømt Depp å holde seg minst 100 yards unna Heard frem til saken har vært til høring neste måned. Dette tilsvarer rundt 90 meter. Heard skal ha sagt vitnet om at Depp kastet en mobiltelefon på henne under en krangel på lørdag, som laget skadene på kinnet og øyet hennes, slik bildet i saken viser.

Bakgrunn: Amber Heard vil skilles fra Johnny Depp

Amber Heard hevder ifølge CBSNews at Johnny Depp har angrepet henne flere ganger i løpet av ekteskapet. Heard legger deler av skylden for angrepene på misbruk av alkohol og narkotika, skriver TMZ.

Depp selv skal for tiden oppholde seg i Europa for å promotere sin nyeste film. I følge TMZ skal dommeren som godkjente besøksforbudet mot Heard, ha avslått flere av hennes andre forspørsler. Deriblant et ønske om å holde Depp unna en av parets hunder.

Les også: Johnny Depps kone slapp fengsel

Heard fikk heller ikke godkjent ønske om 50.000 dollar i måneden i underholdsbidrag fra Depp, i tillegg til at han skulle betale for advokat-utgiftene hennes. Hun skal også ha ønsket parets Range Rover, og påtvungen kurs i sinnemestring for Depp.

DEN GANG DA: Johnny Depp og and Amber Heard ankommer premieren på filmen "The Danish Girl" under filmfestivalen i Venezia 5. september 2015. Foto: Andrew Medichini AP, NTB Scanpix

Johnny Depp: Bekrefter bruddet

TMZ skriver nå at Amber Heard ringte 911 lørdag kveld og fikk politiet til hennes hjem. Ifølge politiet selv, skriver TMZ at Heard ikke viste noen tegn til skader. Hun skal også ha nektet å anmelde saken eller komme med informasjon, som endte med at politiet dro igjen.

TMZ skal også ha snakket med kilder knyttet til Johnny Depp som sier at det hele er et påfunn fra Heard sin side, og referer til at skuespilleren skal ha blitt tagget i et bilde på Instagram dagen etter at angrepet skal ha funnet sted. På bildet skal hun ha festet med venner.

I tillegg til episoden med mobiltelefonen hevder Heard at Depp, under hennes bursdagsfeiring forrige måned, trappet opp beruset og høy. Etter at gjestene hadde dratt fra stedet skal han ha kastet en flaske med champagne i veggen og et vinglass mot henne. Videre skal han ha tatt tak i skulderen hennes og presset henne ned i sengen, samt dratt henne ned på gulvet etter håret, skriver TMZ.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder