Keiras mamma: - Hun er ikke anorektisk

(VG Nett) Keira Knightleys mor (57) tar Hollywood-stjernen (23) og beskylder pressen for mobbing.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

- NATURLIG SYLTYNN: Hollywood-stjernen Keira Knightly (23). Foto: AFP

Mamma Sharman Macdonald har sett seg lei på pressens endeløse spekulasjoner rundt datterens kroppsfasong. Nå tar 57-åringen for første gang til orde for å avkrefte at Keira sliter med spiseforstyrrelser.

Ligner pappa

- Hun er ikke anorektisk. Keira har alltid vært tynn. Hun må spise som en hest for å kunne ha en sunn kroppsvekt, forsikrer moren som forklarer at Keira har arvet kroppsfasongen etter sin far, teaterskuespilleren Will Knightley (62).

- Hun er pappas datter og har hans lange kropp, forteller Sharman Macdonald til avisen Daily Mail - avisen som for halvannet år siden ble dømt for å ha spredt usanne påstander nettopp rundt Keiras påståtte spisevegring.

- Mobbing

Keiras mamma beskriver pressens jag mot datteren som «mobbing i skolegården».

- Dette er en form for mobbing, men hva kan vi gjøre? sier Macdonald til avisen.

Keira selv har gjentatte ganger gått ut og benektet at hun har spiseforstyrrelser.

- Spiseforstyrrelser er alvorlig. Jeg har erfaring med det, siden både bestemoren min og oldemoren min slet med det. Men jeg har det ikke - det er helt sikkert, har filmstjernen forsikret.

- Spiser som en hest

Keiras britiske filmstjernekollega Sienna Miller (26), som spiller mot Keira i den kommende filmen «In The Edge Of Love», forteller også til avisen at Keira har god appetitt.

- Til alle dere som mener Keira er anorektisk - hun spiser som en hest! lyder det fra Sienna.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder