SLITEN: Michael Douglas har avsluttet cellegiftkuren og satser på å bli helt frisk etter strupekreften. Foto: wenn.com

Michael Douglas ferdig med cellegift

(VG Nett) Skuespiller Michael Douglas har avsluttet den tøffe cellegiftbehandlingen og satser nå på å bli helt frisk igjen.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Douglas fikk diagnosen strupekreft i august, etter å ha slitt med en sår hals i lengre tid. Han har vært igjennom en åtte uker lang behandling med cellegift og strålebehandling, men denne ble avsluttet idag.

Seks uker restitusjon

- Han har avsluttet behandlingen idag, og har seks uker med restitusjon foran seg. Han er optimistisk og regner med at han vil bli helt frisk igjen, sier en talsperson for Michael Douglas til Access Hollywood.

VGTV:Michael Douglas spøkte om kreften på Letterman

Etter restitusjonsperioden vil Douglas gå til regelmessige legesjekker. Selv om cellegiftbehandlingen har vært tøff, har Douglas fortsatt sin offentlige rolle, og stilte opp på den røde løperen for hans nyeste film «Wall Street: Money never sleeps».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KLINTE TIL: Michael Douglas gjorde ingen intervjuer på den røde løperen, men kysset kona til ære for fotografene på premieren til sin nyeste film, tidligere i år. Foto: PA Photos

Tøffe uker

De siste bildene av stjernen viser at han følger datteren til skolen. Stjernen er markant tynnere, og Douglas har ikke lagt skjul på at behandlingen han har vært igjennom er tøff.

- Akkurat nå ser det ut til at jeg har 80 prosent sjanse for å bli frisk, og med de gode sykehusene og alt de gjør, så blir det bedre, sa Michael Douglas da han gjestet David Lettermans talkshow i begynnelsen av september.

Les også:Catherine Zeta-Jones raser mot leger

Douglas er gift med skuespiller Catherine Zeta-Jones og sammen har de to barn. Douglas har også en sønn fra et tidligere ekteskap.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDENOg følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder