PÅ PREMIERE I TOKYO: Regissør Sam Raimi og hovedrolleinnehaverne Tobey Maguire og Kirsten Dunst. Foto: Reuters

Mørk «Spider-Man» kastet nettet til Japan

(VG Nett) «Spider-Man 3» ble vist for aller første gang på en stjernespekket gallapremiere i Tokyo i går.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Alle de viktigste bidragsyterne fra den tredje og antakelig siste fortellingen om «Edderkoppen» var til stede da filmen ble vist for en ellevill fanskare i den japanske hovedstaden i går.

Tobey Maguire sendte riktignok en stuntmann i Edderkoppen-kostyme for å overraske den ventende horde av fans fra lufta, men tråkket selv opp den røde løperen sammen med Kirsten Dunst, filmens kvinnelige hovedrolle og «Spider-Mans» store kjærlighet.

Andre inviterte gjester på den første visningen av den forventede blockbusteren var den amerikanske golfstjernen Michelle Wie og den bulgarskfødte (!) sumo-bryteren Kotooshu, melder nyhetsbyrået AP.

Se trailer fra «Spider-Man 3» her!

NY DRAKT: Tobey Maguire i en ny utgave i «Spider-Man 3» Foto: Buena Vista International.

Dette er første gang en film fra Sony Pictures får premiere i Japan før den blir vist i USA - til tross for Sonys svært høye profil i det asiatiske markedet.

Mørkere Edderkopp

I den nye filmen får vi se en mørkere utgave av «Spider-Man». I følge den norske distributøren Buena Vista overveldes Peter Parker i den tredje utgaven av behovet for hevn, og selv hans legendariske blå og røde kostyme blir svart.

Men Spider-Man kjemper ikke bare mot indre demoner, to nye skurker dukker opp - Sandman, som spilles av Thomas Haden Church og «Venom» som blir spilt av Topher Grace, mest kjent fra «That 70s Show».

«Spider-Man 3» har norsk premiere 4. mai.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder