KJÆRLIGHETSHISTORIER: Nå får vi se hvordan det gikk med statsministeren, spilt av Hugh Grant og forholdet til hans assistent, spilt av Martine McCutcheon. Foto: Peter Mountain/Universal Studios

Nå får vi alle «Love Actually»-svarene

Lurer du på hvordan det gikk med karakterene fra den verdensberømte kjærlighetskomedien «Love Actually»? Nå får vi vite det!

  • Malene Emilie Rustad
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

«Love Actually» er nærmest en juletradisjon for mange nordmenn. Hvert år klistrer vi oss foran TV-skjermen med håp om at de ulike karakterene skal finne kjærligheten.

14 år senere lever historiene videre. Regissør og manusforfatter bak filmen, Richard Curtis, samler gjengen som spilte inn tidenes kjærlighetskomedie.

Men filmen blir ikke en oppfølger. Prosjektet er en kortfilm på rundt 10 minutter som skal vise hva de ulike karakterene gjør i 2017.

Få oversikt: Dette har skjedd med «Love Actually»-stjernene.

Tittelen er «Red Nose Day Actually» og blir laget i forbindelse med veldedighetsorganisasjonen Comic Relif.

Regissøren forteller at han aldri kunne ha laget en oppfølger til «Love Actually».

– Men det virket som en morsom idé i år å gjøre en spesial-sketsj basert på en av mine filmer, sier regissør Curtis. «Love Actually» var hans filmdebut i 2003.

Skuespillere fra den originale filmen som Keira Knightley, Hugh Grant, Martine McCutcheon, Colin Flirth, Liam Neeson, Andrew Lincoln og Bill Nighy er bekreftet, skriver Variety.

Husker du? Norske David spiller med Hugh Grant.

Emma Thompson, Kris Marshall, Laura Linney, Chiwetel Ejifor og Martin Freeman vil ikke medvirke i filmen. En talsmann har sagt at noen av originale skuespillerne ikke ble med på grunn andre jobbforpliktelser, skriver Telegraph. Alan Rickman, som spilte Thompsons mann, døde i fjor.

«Love Actually» spilte inn nesten 250 millioner dollar på verdensbasis, det tilsvarer omtrent 2,1 milliarder norske kroner.

Kortfilmen «Red Nose Day Actually» blir vist på BBC fredag den 24 mars.

Fikk du med deg? Thorbjørn Harr spiller i Julianne Moore-film.

Se Love Actually-scenen du aldri fikk se:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder