INNLAGT: Amy Schumer på verdenspremieren på «I Feel Pretty» i Los Angeles tirsdag 17. april. Foto: Jordan Strauss / AP/ TT NYHETSBYRÅN

Amy Shumer innlagt med «fryktelig nyreinfeksjon»

Skuespilleren avlyser premiereturen til Europa etter å ha blitt innlagt på sykehus med en nyreinfeksjon. Det forteller hun selv på Instagram.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

Amy Schumer har giftet seg

Fredag kveld delte komikeren og Hollywood-stjernen Amy Schumer et bilde av seg selv i en sykehusseng med flere kanyler i armen. Hun er merkbart rød i ansiktet og blank i øynenen.

«Dette er hva jeg har gjort denne uken. Jeg har vært innlagt på sykehus i fem dager med en fryktelig nyreinfeksjon.»

Schumer fortsetter med å takke legene, sykepleierne, mannen og søsteren.

«Jeg ønsket å dele dette med dere fordi det er sexy som faen, men mest fordi jeg egentlig skulle vært i London for premieren på «I Feel Pretty» og legene har satt ned foten.»

«Jeg er veldig skuffet av egoistiske grunner fordi jeg elsker London og Europa generelt og alle de fantastiske menneskene (mat) der. Men jeg må sette helsen først. Jeg er så takknemlig for all støtten filmen har fått.»

Skuespilleren avslutter med at hun håper å føle seg bedre snart.

les også

Amy Schumer trekker seg fra Barbie-film

Filmen «I Feel Pretty» hadde verdenspremiere forrige fredag og får norgespremiere 4. mai.

CBS News siterer The Mayo Clinic på at en nyreinfeksjon er en type urinveisinfeksjon som vanligvis begynner i urinrøret eller blæren og sprer seg til nyrene. Om den ikke behandles, kan den føre til varig nyreskade eller bakterier i blodet, som igjen kan være livstruende.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder