NY BOND: Skuespiller Tom Hiddleston på Country Music Awards i Las Vegas i april. Foto: David Becker Afp

Stoppet Bond-tipping etter gigantinnsats

Flere britiske tippeselskaper har stoppet alle veddemål på
hvem som blir den neste James Bond, etter at én spiller satset stort på Tom Hiddleston (35).

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Denne helgen ble tippingen på hvilken skuespiller som skal spille Agent 007 i den kommende Bond-filmen suspendert i Storbritannia.

Først ute var spillselskapet Coral, som stoppet veddingen etter at en strøm av kunder veddet på Tom Hiddleston mellom fredag og lørdag. Det førte oddsen for Hiddleston til 3, og etter én spesielt stor innsats, falt oddsen til 1,5, melder The Telegraph.

Leste du: Disse er favoritter til å spille neste James Bond.

Hiddleston, som nylig var å se i hovedrollen i TV-serien «The Night Manager» som ble sendt i Norge i påsken, skal ha blitt observert sammen med Bond-regissør Sam Mendes og produsent Barbara Broccoli i forrige uke.

FORTSETTER? Daniel Craig på rød løper under premieren på den nyeste Bond-filmen, «Spectre», i Mexico City november i fjor. Foto: Rebecca Blackwell Ap

– Det er ingen røyk uten ild, og etter den store innsatsen på Tom Hiddleston i løpet av de siste 24 timene, har vi ikke hatt noe annet valg enn å stoppe veddemålet, sier Coral-talsperson Nicola McGeady i en uttalelse.

Ifølge BBC ble det plassert større innsatser på Idris Elba og Damian Lewis tidligere i år, men at disse ikke var i nærheten av kjempeinnsatsen på Hiddleston. Før veddemålet ble lukket var Elbas odds på 10 og Lewis 15. «Poldark»-stjernen Aidan Turner var på 4 og Tom Hardy, kjent fra «Mad Max: Fury Road» og «The Revenant», hadde 5.

Fikk du med deg: Hugh Jackman reddet barn på stranden.

Det er bare en uke siden Tom Hiddleston fortalte prateprogramleder Graham Norton at han ikke var i dialog om å bli den neste James Bond etter Daniel Craig:

– Stillingen er ikke ledig så vidt jeg vet. Ingen har snakket med meg om den, sa skuespilleren ifølge BBC, før han la til:

– Jeg tror ryktene startet fordi jeg spilte en spion i «The Night Manager», og folk har koblet de to sammen.

POPULÆR: Også Idris Elba har vært en kandidat. Her under BAFTA-prisutdelingen i London i februar. Foto: Niklas Halle'n Afp

VGs anmelder beskrev også TVserien som «Bond-aktig spionspenning», og Hiddlestons innsats slik: «En solbrun og blond Hiddleston fjerner seg milevis fra Loki-karakteren fra «Avengers» og går «all in» som samvittighetsfull og sjarmerende, men kaldt beregnende agent for fedrelandet.»

Ifølge hjemmesiden til BoyleSports, trakk de Bond-veddemålet søndag – etter at det som i norsk valuta blir et fem- til sekssifret beløp hadde blitt satset på Hiddleston. En «megainnsats», beskriver de det som.

Mer TV: De beste spennings-strømmeseriene.

– Våre ansatte ante uråd etter at en online-spiller i Storbritannia satset et femsifret beløp på Hiddleston på oddsen 2,5, og etter det hadde vi ikke noe annet valg enn å suspendere veddemålet, opplyser Liam Glynn i uttalelsen.

Glynn skriver også at de forventer at Tom Hiddleston blir erklært Daniel Craigs etterfølger.

Craig har ikke gitt noe klart svar på om han kommer til å fortsette i rollen som James Bond – en rolle han nå har spilt i fire filmer. Han har tidligere hintet om at «Spectre» kan bli hans siste Bond-film.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder