GIR SEG: Ole Martin Wølner, Ola Isaac Høgåsen Mæhlen og Robert Opsahl er ferdige som Olsebanden jr. etter den kommende filmen «Sølvgruvens hemmelighet». Foto: Scanpix/Terje Bendiksby

Olsenbanden jr.-gutta håper på skuespillerkarrierer

(VG Nett) Ole Martin Wølner (15), Robert Opsahl (14) og Ola Isaac Høgåsen Mæhlen (14) er ferdige som «Benny», «Kjell» og «Egon» - men de håper på en framtid på kinolerretet.

  • Alexander Nyhagen

olsenbanden.no

«Olsenbanden jr. - Sølvgruvens hemmelighet» er den fjerde filmen i rekken om de unge tjuvraddene.

VGTV: Se intervju med Olsenbanden jr.!

Sammen med teatermusikalen som ble satt opp i fjor har Olsebanden jr.-gjengen lokket mer enn én million publikummere til kino- og teatersalene landet over.

Forventer slakt

De tre hovedrolleinnehaverne innrømmer at de føler et visst forventingspress før den fjerde filmen har premiere 2. februar.

- Men i forhold til kritikerne har vi ingen store forventninger. Vi er vant til at Olsenbanden blir slaktet. Det spesielle med disse filmene er at uansett hva slags kritikk vi får, så kommer det mange og ser filmene, sier Wølner til VG Nett.

Denne Olsenbanden-filmen byr også på flere grøss enn tidligere, noe hovedrolleinnehaverne trivdes med.

- Det er litt morsomt å lage en skummel film nå, enda morsommere enn å lage de godslige filmene vi har laget hittil. sier Opsahl.

Neste stopp: Bond

Dette er den siste filmen de tre deltar i som «Egon», «Benny» og «Kjell», men de håper at filmkarrieren ikke slutter her.

- Det blir skole, skole, skole fremover nå, men jeg håper jo at det kommer noen tilbud. Jeg satser på det, sier Wølner.

- Gjerne i en James Bond-film, legger Høgåsen Mæhlen til.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder