Chris Evans og Michael Chiklis er med i Fantastic Four-firkløveret. VGTV møtte de to i London. Foto: Fox Film.

VG Nett møtte «Fantastic Four»-skuespillerne: - Det tok noen timer

LONDON (VG Nett) Michael Chiklis måtte gjennom to timer i sminkestolen foran hver opptaksdag til den nye «Fantastic Four»-filmen.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

VG Nett møtte Chiklis og Chris Evans da «Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer» hadde verdenspremiere i London tidligere i sommer.

VGTV: Se intervju med Chiklis og Evans her!
SE OGSÅ: VGTV møtte Jessica Alba

- Det er en interessant prosess. Mye latex og make up. Det tok fem timer i den første filmen. Tre timer til ansiktet og to timer til resten av kroppen. I den andre filmen tok det to timer hver gang, forteller Michael Chiklis.

Han spiller "The Thing", karakteren som er dekket av stein i filmen. Mest kjent blant superheltene i filmen er Jessica Alba.

Arrogant

Med i Fantastic Four-firkløveret er også Chris Evans, som tidligere har fått mye oppmerksomhet for sitt forhold til filmstjernen Jessica Biel.

STEINMANN: Michael Chiklis spiller rollen som "The Thing", en skapning av stein. Foto: Fox Film.

Evans spiller rollen som "The Torch", med evnen til å bli til en flammekule. Han er også den arrogante og selvsikre i Fantastic-gjengen.

Hvordan er Chris Evans i det virkelige liv?

- Sammenliknet med karakteren jeg spiller er det nok ingen som har så mye selvtillit. Jeg er nok litt mer selvbevisst til tider, men som skuespiller må du nok være komfortabel med hvem du er, forteller Evans til VG Nett.

Les også: Hva VGs anmelder mener om filmen

Selv om anmelderne har vært lunkne i sine anmeldelser, spilte den nye «Fantastic Four»-filmen inn 400 millioner kroner den første helgen i USA.

The Shield

ALT OM FILM: VG Netts Filmextra her

Michael Chiklis har mange fans i Norge som følge av sin rolle i den populære TV-serien The Shield. For tiden sendes femte og sjette sesong på Canal+, og samtidig går Chiklis igang med opptakene av finalesesongen.

Serien har nå gått i sju år.

- Den sjette sesongen går i USA nå, og vi skal starte innspillingen av den sjuende og siste sesongen i sommer.

- Det blir en stor del av livet ditt. Det har vært en utrolig opplevelse som skuespiller. Alle som jobber med denne serien har virkelig kommet nær hverandre. Vi er blitt som familie for hverandre, sier Chiklis.

Se mer av intervjuet med Chiklis og Evans her!

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder