«Beatles»-Susanne om krypdyr-scenen: Ordentlig guffent

Se eksklusiv bakomfilm fra «Beatles»

Susanne Bouchers nærmøte med lekeslangen under innspillingen av «Beatles» føltes så ekte ut at hun ble redd på ordentlig.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Boucher spiller Cecilie i filmatiseringen av Lars Saabye Christensens roman. i én ganske dramatisk scene når Cecilie og Kim er på klassetur med naturfag-klassen dukker det opp en liten skapning som skaper debatt blant elevene. De mener det er en slange, men en svært sikker naturfaglærer Holst forsikrer dem om at så ikke er tilfelle.

KVINNELIG HOVEDROLLE: Susanne Boucher spiller Cecilie i «Beatles». FOTO: FRODE HANSEN/VG Foto:Frode Hansen,VG

–Det finnes ikke slanger i Norge, Roar. Det er en orm, en buorm, sier Holst i bakomfilmen, som VGTV har fått tilgang på.

Ormen havner via omveier rundt halsen på unge Susanne Boucher, som spiller Cecilie i filmen. Hun blir intervjuet i bakomfilmen om den spesielle innspillingsdagen.

–Nå prøver jeg slange! Jeg kjenner det er noen instinkter som skriker litt nå, sier hun på settet.

Etterpå innrømmer hun at seansen var ekkelt.

– Det var ordentlig guffent og jeg var litt redd i virkeligheten også, sier skuespilleren.

Les anmeldelse av «Beatles» her!

På produsentens hjemmeside ble det før helgen opplyst at det kvantitative målet for filmen er 600.000 publikummere.

Produsent Jørgen Storm Rosenberg svarte slik på VGs spørsmål om det er risikabelt å gå ut med et så høyt tall, før filmen har hatt premiere:

–Nei, ser ikke på det som risikabelt. Det er et tall vi har operert med hele veien. Det er også viktig for oss at publikum liker det vi har jobbet så lenge med. At folk anbefaler filmen og syntes følelsen fra boken er bevart.

–Så dere går ikke konkurs hvis dere ikke får 600.000?

– Finansieringen av denne film er ikke så skjør at vi går konkurs av den grunn. Men det finnes jo et smertepunkt. Det gjør det i alle filmfinansieringer, sier Storm Rosenberg om filmen som hadde et budsjett på 50 millioner kroner.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder