Hannah Montana løp syk av scenen

Eventuell avlysning påvirker ikke norsk kinokonsert

(VG Nett) Tenåringsstjernen måtte avbryte en konsert i New Orleans lørdag, men kjempet seg tilbake på scenen.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

SYK HANNAH: Miley Cyrus alias Hannah Montana måtte løpe ut fra konserten i New Orleans. Her er hun på premieren på filmversjonen i Los Angeles 17. januar. Foto: AP

Den utsolgte turneen hadde kommet til New Orleans da 15-åringen måtte forlate scenen etter å ha annonsert at hun ikke følte seg bra, skriver people.com.

Men etter at et bekymret publikum ble holdt på pinebenken i fem minutter, kom stjernen tilbake på scenen.

En medhjelper hentet en stol til 15-åringen, som satte seg ned og henvendte seg til publikum og takket for støtten.

- Tusen takk, folkens. Jeg føler meg bedre nå, men jeg må sitte under dette nummeret, sa hun fra scenen.

Les også:Hannah Montana til Norge i 3 D

Før hun ble syk hadde hun danset og showet til favoritter fra TV-serien, og da hun kom tilbake sang hun seg gjennom flere numre. Mot slutten dukket faren, som hun har kalt sin beste venn og største helt, Billy Ray Cyrus opp. De sang ekstranummeret «Ready, Set, don't go».

Miley Cyrus skal ha strålende fornøyd med at pappa dukket opp akkurat når hun trengte det som mest.

Til Norge i 3 D

Turneen basert på den populære TV-serien går for fulle hus i USA, og 15. februar kan også norske fans få se showet. Da viser fire norske kinoer konserten i 3 D. Disneys norske avdeling har allerede fått merke pågang fra folk som ønsker billetter.

- Desperat er kanskje et sterkt ord, men vi har fått henvendelser fra flere foreldre som er svært interessert i billetter. Men vi selger jo ikke billetter, vi bare distribuerer filmen, sier Cathrne Kanck-Vårdal hos Disney.

Se klipp fra filmen her!

Men hva om Hannah Montana må avlyse flere konserter på grunn av sykdom, påvirker det hva vi her i Norge får se?

-Nei, showet er et opptak, så det går helt fint. I tillegg får vi se en del klipp fra backstage, og intervjuer med stjernene. Og så har jeg en god nyhet til folk som er redd de ikke får se filmen i løpet av den første helgen: Filmen blir vist under hele vinterferieuken etter den har hatt premiere 15. februar.

Forhåndssalget av billetter til 3 D-forestillingene i Oslo og Kristiansand starter 4. februar. I Bergen og Trondheim er det ennå uklart når man starter billettsalget.

Les også: Løy for Hannah Montana billetter

Les mer om 3 D her!

DELER AV GJENGEN: Hannah Montana sammen med The Jonas Brothers under filmpremieren i Los Angeles forrige uke. Foto: AP. Foto: AP

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder