SKADET: I starten av mars fikk Johnny Depp hånden sin skadet og måtte reise tilbake til USA for å operere. Her er han fra en scene i en tidliger «Pirates»-film. Foto:The Walt Disney Company Nordic,The Walt Disney Company Nordic

Trøbbel for «Pirates of the Caribbean 5»

Arrr! Innspillingen av den nye piratfilmen må ta en
ufrivillig pause i over to uker.

  • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over fem år gammel

Årsak:Håndskaden til Johnny Depp (51).

Det var tidligere denne måneden at Hollywood-skuespilleren ble fløyet i privatfly tilbake til USA for å få hånden sin operert.

Da nyheten om skaden ble kjent, var det uklart hvor alvorlig den var, men nå ser det ut som om den var mer alvorlig enn først antatt:

I perioden fra da Depp reiste tilbake til USA og til nå har filmscener uten 51-åringen blitt spilt inn, men nå har over 200 personer i filmcrewet fått beskjed om at de ikke trenger å møte opp på jobb de neste to ukene, melder Variety.

Opprinnelig skulle Depp være tilbake i Australia forrige uke, men slik ble det altså ikke.

Skaden til Depp er ikke den første utfordringen filminnspillingen har støtt på: I februar forstyrret den tropiske syklonen «Nathan» opptakene, og tidligere har innspillingen blitt utsatt to ganger på grunn av manus-uenigheter.

Det er nordmennene Espen Sandberg og Joachim Rønning som har regien på den femte filmen i «Pirates of the Caribbean»-serien.

Opptakene til filmen blir gjort i Australia, og begynte for rundt en måned siden.

Nettsiden melder at filminnspillingen er ventet å starte igjen 15. april, og filmen, som har fått navnet «Dead Men Tell No Tales», har planlagt premiere 7. juli 2017.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder