KLASSIKER: «Skjønnheten og Udyret», eller «Beauty and the Beast» som den heter på originalspråket, kom for første gang i 1991. Foto:,WALT DISNEY COMPANY

Ny Disney-klassiker har fått premieredato

Folk kan nå glede seg til 17. mars 2017. Da kommer nemlig nyinspillingen av «Skjønnheten og Udyret»!

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Tornerose og Askepott, og nå også Belle – nyinnspillingene av Disneys prinsesse-klassikere fortsetter. Den siste i rekken har endelig fått sin premieredato, og er ventet å treffe kinolerretet om to år, skriver E! Online.

3D-filmen har allerede rollelisten klar, med «Harry Potter»-skuespiller Emma Watson i hovedrollen som Belle og «Downton Abbey»-stjernen Dan Stevens i rollen som Udyret/Prinsen. Luke Evans har fått rollen som Gaston, og nyheten denne uken er at «Love Actually»-skuespiller Emma Thompson og «Sophie's Choice»-stjernen Kevin Kline er bekreftet til filmen som Fru Potts og Belles far, Maurice.

«Frost»-stjernen Josh Gad har også en rolle i filmen, og skal spille Gastons sidekick, Le Fou.

SKJØNNHETEN OG UDYRET: I nyinnspillingen vil Emma Watson og Dan Stevens spille hovedrollene. Foto:,AFP

Evans, kjent fra «Clash of the Titans» og «The Three Musketeers», fikk en velkomstmelding av «Belle» på Twitter.

«Bonjour Gaston! <3 Velkommen! #BeautyAndTheBeast».

Watson ønsket også «prinsen sin» velkommen til teamet.

«Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med at denne mannen skal være Udyret!!! Velkommen om bord @DanStevens #beautyandthebeast»,skrev hun.

Rollelisten til den nye prinsesseklassikeren fra Disney begynner med Thompson og Kline om bord å bli ganske kjendistung.

Komponist Alan Menken, som i 1991 vant to Oscar-statuetter for «Skjønnheten og Udyret», skal også jobbe med nyinnspillingen. I følge en pressemelding skal den nye filmen ha med nyinnspillinger av originallåtene, i tillegg til ny musikk skrevet av Menken og Sir Tim Rice, skriver E!.

Produksjonen av filmen er ventet å begynne i mai.

Hva synes du om at det lages nye versjoner av Disney-klassikere? Diskuter i kommentarfeltet!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder