FORELSKET: Miley Cyrus - her på en veldedighetstilstelning i Hollywood for noen måneder siden. Foto: AFP

Miley Cyrus postet endelig bilde av kjæresten

Tre år etter at Miley Cyrus (23) og Liam Hemsworth (26) brøt forlovelsen, kunngjør Cyrus for all verden at kjærligheten blomstrer igjen.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Cyrus og Hemsworth har riktignok vist seg sammen ved en rekke anledninger de siste månedene, i tillegg til at hun skal ha blitt observert med den gamle forlovelsesringen. Men ingen av dem har bekreftet at de har gjenopptatt forholdet, til tross for intense spekulasjoner i utenlandsk presse helt siden tidlig i vår.

Husker du? Miley og Liam har brutt forlovelsen

Nå kan det se ut som om det er slutt på hemmelighetskremmeriet. I natt norsk tid serverte Cyrus nemlig det som må kunne tolkes som en bekreftelse på at de i hvert fall er kjærester.

«Kjærlighet»

«Så mye kjærlighet i ett bilde», skriver superstjernen på Instagram under et foto av Hemsworth og hunden hans, Dora, etterfulgt av hjertesymbol.

2013: Liam Hemsworth og Miley Cyrus i Hollywood like før bruddet. Foto: REUTERS

Cyrus er aktiv i sosiale medier og poster hyppig bilder, som regel selfies.

Hemsworth, kjent blant annet fra «Independence Day», har imidlertid vært ganske fraværende på hennes Instagram – til nå. Han har også til gode å poste bilder av Cyrus på sin Instagram.

Solid hint

For fire uker siden hintet Cyrus imidlertid sterkt om romansebluss ved å poste et bilde av seg selv med kjærestens navn på ryggen av T-skjorten.

Artikkelen fortsetter under bildet.

So much love in one pic.... 🌹❤️😻 get ur happy hippie teeeee hereeeee http://miley.lk/HappyHippieMerch

Den tidligere «Hannah Montana»-stjernen har nærmere 50 millioner følgere på bildedelingstjenesten. I skrivende stund har det strømmet på med over 19000 kommentarer fra fans, hvor flertallet er henrykt og poster gladmeldinger over at stjerneparet har funnet tilbake til hverandre.

Amerikanske Cyrus falt for australske Hemsworth da de spilte mot hverandre i filmen «The Last Song» i 2009. Da var hun 16 og han 19.

2010: Liam Hemsworth og Miley Cyrus på filmpremiere. Foto: Reuters

Med unntak av en kort pause i 2010 holdt paret sammen i nesten fire år før idyllen brast – og den før så prektige barnestjernen Miley gjennomgikk et stilskifte som resulterte i en haug med overskrifter og skandalespekulasjoner.

10 år siden «Hannah Montana»: Sjekk forvandlingen

Ikke minst fikk sangeren stor oppmerksomhet da hun slo alle rekorder ved å posere naken i en musikkvideo omtrent samtidig som forlovelsen havarerte.

I disse dager er Cyrus opptatt med innspillingen av Woody Allens nye TV-prosjekt, en komiserie for Amazon.

😻😻😻

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder